4 tunsori pe care le aleg de obicei femeile stilate

Există câteva modele de tunsori pe care le aleg de obicei femeile de stilate și îndrăznețe.

Pixie.

Aceasta este una dintre cele mai populare tunsori.

Această tunsoare este într-adevăr foarte versatilă, potrivindu-se absolut tuturor formelor feței. Îndrăzniți să faceți o schimbare. Pixie este o tunsoare care nu iese niciodată din modă. Optați pentru pixie cu breton scurt sau lung, culori vii sau culori intense, toate se potrivesc de minune tunsorii pixie. În plus această tunsoare vă va întineri vizibil!

Tunsoarea pixie se aranjează destul de simplu, este suficientă uscarea corectă a șuvițelor după spălare. Dacă aveți dorință și timp, puteți încerca diferite coafuri.

1.

2.

Carré.

A doua tunsoare din clasamentul nostru este carré, feminină și elegantă, care vă permite să încercați diferite stiluri de aranjare: bucle sau puteți purta părul drept. Lungimea acestei tunsori variază în funcție de dorința și forma feței Dumneavoastră.

3.

4.

5.

Bob.

Acest model de tunsoare va rămâne mereu actual. Pentru a o realiza se combină două tehnici moderne: șuvițele alungite în față care conturează foarte frumos ovalul feții și ascund micile imperfecțiuni ale exteriorului și părul tuns mai scurt la ceafă oferă un volum suplimentar.

Tunsorile bob sunt foarte variate, pot fi graduate, cu vârfurile „rupte” sau asimetrice, cu breton sau fără.

Această variantă este alegerea perfectă pentru doamnele care vor să creeze o imagine de femeie puternică și independentă.

6.

7.

8.

Tunsorile asimetrice.

Aceste tunsori sunt solicitate destul de des datorită originalității lor. Pot fi atât scurte cât și lungi, depinde de gustul și preferințele Dumneavoastră.

9.

Tunsorile stilate ne completează perfect aspectul.