4 tunsori la modă, care nu necesită coafare, perfecte pentru doamnele de după 60 de ani

Femeile adulte trebuie să aleagă tunsori frumoase, moderne și cu efect de întinerire. Există multe modele de tunsori versatile, care sunt potrivite pentru orice vârstă.

Acestea îndeplinesc toate cerințele menționate și, pe lângă aceasta, nu necesită prea mult timp și efort pentru coafare.

Doamnele mature ar trebui să renunțe la stilul retro, care este mai mult pentru domnișoare, să evite coafurile voluminoase, coada de cal sau împletiturile.

1.

2.

Tunsoarea Bob.

Este cea mai populară tunsoare din ultimii ani. Există o mulțime de modele de bob. Tunsoarea clasică are fire alungite în zona feței și tranziții line, și poate fi cu breton sau fără.

Bobul stratificat va adăuga volum chiar și părului foarte subțire. Dacă nu doriți să renunțați la lungime, încercați un bob alungit.

3.

4.

5.

Tunsoarea carre.

O altă tunsoare modernă. În versiunea clasică aceasta este o tunsoare uniformă. Este mai bine să optați pentru un model gradat care va oferi volum și lejeritate.

6.

7.

8.

9.

Tunsoarea pixie.

O tunsoare scurtă  poate fi alegerea perfectă pentru o femeie matură. Dar nu vă recomandăm să alegeți opțiunea ultra-scurtă. Este mai bine să încercați o tunsoare cu fire alungite în zona feței și cu breton lung.

10.

Tunsoarea în cascadă.

Tunsorile în cascadă sunt excelente pentru a crea volum. Lungimea poate varia după dorință.

11.

Toate aceste tunsori sunt frumoase și comode și, practic, nu necesită coafare.

Stiliștii sunt de părerea că, alegând coafura potrivită, o femeie adultă poate arăta cu 10 sau chiar și cu 15 ani mai tânără.

V-au plăcut aceste tunsori? Ați dori să le încercați? Așteptăm comentariile Dumneavoastră.