4 tunsori care vă vor întineri cu cel puțin 10 ani

Pentru a arăta mai tânăr, nu trebuie să luați niște măsuri radicale și să vă adresați medicului plastician. Trebuie doar să încercați niște trucuri care vă vor face cu câțiva ani mai tânără. În continuare vă prezentăm câteva experimente de schimbare a tunsorii.

 1. Tunsoarea în scări

1

După 40 de ani părul se face mai subțire, de aceea o tunsoare în scări îi va da mai mult volum. Părul lung mai jos de barbă alungește vizual fața și vă arată mai în vârstă. Dacă nu doriți să pierdeți din lungime, atunci tunsoarea în scări este o alegere perfectă. Șuvițele mai scurte în jurul feței și șuvițele care se termină la mijlocul gâtului și la clavicule, vor atrage atenția și vor pune accent pe ochi.

Celebrități ce poartă această tunsoare: Penélope Cruz, Connie Britton, Rachel Weisz.

2

 2. Carre alungit

3

Această tunsoare se evidențiază prin universalitatea sa. Ea poate fi aranjată în diferite feluri și pune accent pe trăsăturile frumoase ale feței. Redă vizual densitate și volum părului cu ajutorul șuvițelor în scări. Bretonul vă ajută să ascundeți ridurile de pe frunte. Acesta se asociază foarte bine cu tunsoarea carre.

Celebrități care poartă această tunsoare: Kerry Washington, Jennifer Lopez, Alexa Chung.

4

 3. Bob lung

5

Această tunsoare se potrivește femeilor cu păr scurt și celor care poartă lungime medie. Cărarea pe o parte subliniază privire și adaugă farmec. Bob arată foarte bine pe părul drept, dar și ondulat. Femeilor care au părul mai subțire, bob va reda un volum suplimentar.

Celebrități care poartă această tunsoare: Gwyneth Paltrow, Mindy Kaling, Nicole Kidman.

7

 4. Pixie scurt

8

Tunsoarea pixie redă un aspect tineresc foarte plăcut. Ea se potrivește femeilor cu trăsături fine ale feței. Varianta optimă a tunsorii este cea ușor dezordonată care fi obținută prin trecerea cu mâinile prin păr folosind spuma sau gelul de păr.

Celebrități care poartă această tunsoare: Jamie Lee Curtis, Charlize Theron, Robin Roberts.

9

Alegeți varianta de tunsoare potrivită pentru a rămâne mereu tânără și frumoasă!