4 tricouri de bază pe care orice femeie de după 40 de ani ar trebui să le aibă în garderobă

Cel mai important tricou din garderoba unei femei de orice vârstă este cel de culoare albă. Dar nu uitați că, pe lângă acesta, există mai multe opțiuni pe care femeile de după 40 de ani ar trebui să le poarte. Iată care sunt acestea.

Tricoul alb.

Este ca o foaie goală de hârtie care vă permite să creați diferite imagini – de la casual, la romantice și festive.

Poate fi purtat cu pantaloni și blugi, fuste midi și bermude, ca strat inferior sub un cardigan ori sacou.

Tricoul simplu.

Un tricou uni cu o croială clasică este un alt model pe care femeile de după 40 de ani ar trebui să-l aibă în garderobă.

Iar culoarea nu joacă un rol deosebit. Poate fi pastel delicat, coral, liliac suculent și chiar negru. Principalul lucru este să observați un simț al proporției.

Tricoul cu decolteu în formă de V.

Decolteul în formă de V nu numai că adaugă eleganță ținutei, ci alungește gâtul și silueta.

Tricoul în dungi.

Nu, nu este deloc plictisitor. Un tricou cu dungi este, în primul rând, foarte stilat. Arată grozav cu fuste midi voluminoase și cu blugi sau pantaloni.

În ceea ce privește restul imprimeurilor ar trebui să fiți extrem de precaute cu ele. De exemplu florile mari pot adăuga volum nedorit. Animal print, de la zebră la leopard, v-ar putea îmbătrâni, iar inscripțiile s-au demodat.

Însă aceste 4 opțiuni propuse nu se vor demoda mult timp, ceea ce înseamnă că, dacă vă veți cumpăra câteva dintre aceste tricouri, vă veți actualiza garderoba pentru câțiva ani înainte.