4 tipuri de femei pe care Christian Dior le considera neîngrijite și lipsite de feminitate

Christian Dior este unul dintre cei mai cunoscuți și talentați designeri de modă din secolul XX, iar marca Dior este una foarte apreciată datorită îmbrăcămintei, parfumurilor și produselor cosmetice de calitate.

Aproape fiecare doamnă din țara noastră are o sticluță de parfum Dior.

Christian Dior aprecia foarte mult femeile, dar pe unele le considera neîngrijite.

Să vedem în continuare care sunt detaliile care îl deranjau pe designer.

Părul murdar.

Ca și Coco Chanel, Christian Dior credea că una dintre cele mai mari greșeli pe care le-ar putea comite o doamnă este să apară în public cu părul murdar.

Lipsa feminității.

O femeie nu poate fi considerată doamnă dacă își ascunde feminitatea, considera Christian Dior. Feminitatea nu constă doar rochii și tocuri înalte, dar și în comportament, maniere și comunicarea cu cei din jur.

Îmbrăcămintea necorespunzătoare.

Christian Dior considera că nu numai lipsa igienei sau a bunelor maniere, dar și hainele selectate necorespunzător le vor fac pe femei să pară neîngrijite.

Acest lucru este valabil și în cazul hainelor mai mari sau mai mici, precum și în cazul modelelor nereușite sau necalitative.

O femeie bine îngrijită va purta haine care i se potrivesc perfect și îi scot în evidență silueta frumoasă, susținea Christian Dior.

Pantofii.

Christian Dior era de părerea că pantofii sunt un atribut indispensabil al feminității, în timp ce adidașii nu le avantajează deloc pe doamne.

Numele acestui francez nobil va rămâne pentru totdeauna în istoria modei. El a avut o viziune deosebită asupra acestui gen de artă, i-a conferit femeii eleganța pierdută, iar rochiile create de el scotea în evidență niște detalii absolut nevalorificate până la el.

„După flori, femeile sunt cele mai divine creații”, afirma Christian Dior.