4 tendințe pentru vara 2020: ținute stilate recomandate doamnelor corpolente

Vara este unul dintre cele mai așteptate anotimpuri ale anului. Chiar dacă vine la pachet cu temperaturi caniculare, nu înseamnă că trebuie să uităm de stil și eleganță.

Pentru aceasta este important să alegem cu atenție ținutele, ținând cont de siluetă.

În acest sezon stiliștii ne recomandă să optăm pentru următoarele tendințe.

1.

Bluze stilate.

Bluzele fine sunt obligatorii pentru sezonul de vară. Nu vă ascundeți silueta feminină în spatele unor modele largi și lipsite de formă, dar alegeți modele cu umerii descoperiți, cu inserții transparente sau cu o croială interesantă.

2.

3.

Rochii elegante.

Rochia albă este preferata acestui sezon. Alegeți modele vaporoase și elegante. Există foarte multe modele interesante: laconice sau cu decor din dantelă, lungi, midi, asimetrice etc. Vă recomandăm să optați pentru modelele A-line, care vor ascunde cu succes unele imperfecțiuni ale siluetei.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Pantaloni scurți la modă.

Unele femei corpolente evită să poarte pantalonii scurți. Există însă modele, precum Bermuda, care vi se vor potrivi perfect. O altă idee ar fi o pereche de pantaloni scurți din denim, care să vi se potrivească perfect. Este foarte important să alegeți modele cu talia înaltă.

12.

Salopetă stilată.

Salopetele vă vor modela perfect silueta. Alegeți modele în nuanțe pastelate delicate, cu o croială liberă și cu talia înaltă. Lungimea salopetei va varia în funcție de eveniment. Pentru ținutele de fiecare zi sunt potrivite toate lungimile, dar pentru o ținută de seară optați pentru lungimea maxi.

13.

14.

15.

Luând în considerație recomandările stiliștilor, veți putea crea foarte multe ținute elegante și stilate.

Care dintre aceste ținute v-a plăcut cel mai mult? Așteptăm cu drag comentariile Dumneavoastră!