4 recomandări ale stiliștilor pentru alegerea îmbrăcămintei potrivite

Să vedem împreună care sunt recomandările stiliștilor.

1. Recomandări pentru vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani.

La această vârstă este important să vă determinați stilul, să experimentați cât mai mult. Determinați care este paleta de culori care vi se potrivește și învățați cum se aplică corect machiajul. Nu ezitați să încercați mai multe culori pentru păr, pentru a găsi culoarea perfectă.

Dacă sunteți suplă, ținutele supradimensionate sunt ideale pentru Dumneavoastră.

Puteți alege orice stil care vă place: sportiv, casual, romantic sau elegant, toate vi se potrivesc. r

Pentru un look mai solid, includeți în garderobă culorile întunecate. În timp ce nuanțele deschise vă vor accentua tinerețea și prospețimea.

2. Recomandări pentru vârsta cuprinsă între 30 la 40 de ani.

A sosit momentul să vă revizuiți garderoba. Renunțați la hainele care nu vă vin. Nu uitați de importanța accesoriilor, a bijuteriilor de calitate.

Ajunse la această vârstă, este important să vă creați o garderobă de bază, care să conțină piese vestimentare de calitate, clasice, care nu se vor demoda niciodată.

3. Recomandări pentru vârsta cuprinsă între 40 și 50 de ani.

Femeile de această vârstă sunt pline de energie și mult mai încrezute în sine, iar aceste lucruri trebuie scoase cu ajutorul hainelor. Nu uitați nici de importanța confortului. Simțiți-vă liber, răsfățați-vă cu îmbrăcăminte scumpă și de calitate.

Nu renunțați nici într-un caz la blugi. Optați pentru rochiile în linie A,c are vă vor ajuta să ascundeți unele imperfecțiuni ale siluetei. Purtați ochelari cu ramă la modă și nu supraîncărcați imaginea cu bijuterii masive.

4. Recomandări pentru doamnele de după 50 de ani.

Este foarte important să vă revizuiți cu atenție garderoba și să păstrați doar îmbrăcămintea feminină, elegante care va fi constitui baza garderobei. În același timp, nu uitați de stilul sportiv, de modă și de haine noi și elegante. Este important să urmați tendințele modei, să purtați o tunsoare elegantă, cu efect de întinerire.

Renunțați la rochiile și fustele prea scurte, precum și la hainele care vă descoperă prea mult brațele și decolteul.

Nu uitați: femeia, dacă este fericită, este frumoasă la orice vârstă!