4 metode eficiente, datorită cărora veți identifica mărimea potrivită a blugilor, fără a-i proba!

Cum puteți cumpăra blugii fără a-i proba? E simplu. În acest articol vă propunem patru metode.

Dacă sunteți pe fugă, dar găsiți o pereche de blugi exact așa cum căutați demult, nu mai trebuie să mergeți la cabină. Sau ca să luați în cabina de probă 20 de perechi de blugi, puteți recurge la niște metode simple care vă vor ajuta să economisiți timp.

Vă prezentăm, în continuare, 4 metode despre cum să vă dați seama că mărimea blugilor este potrivită.

1. Dacă aveți greutatea normală, va trebui să cuprindeți gâtul cu talia blugilor. Dacă marginile taliei se întâlnesc la spate fără efort, înseamnă că blugii vi se potrivesc.

2. Îndoiți cotul și introduceți antebrațul în interiorul blugilor, care trebuie sa fie închiși la fermoar și la capsa de sus. Puteți cumpăra fără grijă această pereche de blugi.

3. Puteți, de asemenea, să îndoiți blugii în jumătate și să-i puneți în zona taliei. Dacă jumătățile circumferinței sunt aceleași, puteți fi sigură că vă vin.

4. Cum puteți afla dacă vă vine o pereche de blugi skinny: strângeți mâna în pumn și verificați dacă vă încape în blugi. Mâna trebuie să intre liber și să nu întindă țesătura.

Când alegeți blugii fără a-i măsura, trebuie neapărat să vă gândiți la model deoarece chiar dacă blugii vor fi pe mărimea Dumneavoastră, dar modelul nu vi se potrivește, aceștia vor arăta urât.

Prin urmare, înainte de a merge la magazin, informați-vă ce model vi se potrivește. Astfel veți economisi, cu siguranță, timpul Dumneavoastră prețios și veți cumpăra perechea perfectă de blugi.