4 haine de vară care nu se potrivesc nimănui

În ciuda faptului că tendința spre consumul conștient continuă să câștige amploare, nu ar trebui să acordați o a doua șansă tuturor lucrurilor învechite. Mai ales dacă acestea vă afectează nu doar ținuta, ci și silueta.

Iată care sunt articolele vestimentare care nu se potrivesc nimănui.

Șalvarii. 

Da, siluetele relaxate sunt acum în top. Cu toate acestea există excepții de la regulă. Șalvarii sunt exact așa.

Pe lângă faptul că nu mai sunt la modă, scurtează picioarele și fac silueta lipsită de formă. Dacă aveți astfel de pantaloni, purtați-i prin casă ori la cursurile de dans oriental sau yoga.

Tricotaje fine.

Stofa de calitate este unul dintre cele mai importante puncte atunci când alegeți o haină. Dar, uneori, rochiile, tricourile sau pantalonii din tricotaje fine ne ademenesc. Dar ar trebui să spuneți la timp: „Nu!” deoarece aceste haine scot în evidență toate imperfecțiunile siluetei.

De aceea ar fi bine să alegeți haine cu o croială liberă din stofe de înaltă calitate.

Bolero.

În urmă cu aproximativ 15 ani fiecare fashionistă visa la un bolero, dar acum rolul acestuia rămâne un mister. Este demodat, decupează silueta făcând-o disproporționată.

În această vară este mai bine să înlocuiți această haină cu ceva mai modern precum un sacou sau un cardigan drept.

Pantaloni scurți de ciclism.

Nici acest model de pantaloni scurți nu mai este la modă.

O cauză ar putea fi că nu se potrivesc aproape nimănui deoarece scot în evidență cele mai mici imperfecțiuni ale siluetei și scurtează picioarele. Dar sunt perfecți pentru sport!