4 femei celebre de 50 de ani, care au un stil impecabil

Multe femei mature au impresia că și-au dezvoltat propriul stil, dar nu este întotdeauna așa. „Propriul stil” este atunci când femeia se deosebește de restul prin gust și rafinament.

Să aruncăm o privire la stilul unic al câtorva femei celebre care au trecut de 50 de ani.

Dita Von Teese.

Stilul său se bazează pe gotic și retro.

Stilul Ditei este unul feminin.

Dita își pune mereu în valoare talia, poartă coafuri și pantofi în stilul anilor 40.

Uneori poartă negru, îi plac accesoriile extravagante: pălării ciudate, ochelari, genți de mână, broșe.

Melania Trump.

Femeile frumoase fac mereu o alegere în favoarea feminității lor, sacrificând chiar unele tendințe ale modei. Melania Trump este un exemplu în acest sens.

Criticii de modă îi găsesc mereu greșeli, dar Melania are propriul său stil. De obicei poartă rochii și fuste până la genunchi sau chiar mai jos. Îi plac fustele drepte, pune accent pe talie, deși nu întotdeauna. Își permite uneori și culori saturate, dar preferă culorile deschise. Albul i se potrivește de minune.

Monica Bellucci.

Este actrița care a împărțit întreaga lume în două jumătăți datorită faptului că a decis să îmbătrânească natural. Da, frumusețea Monicăi stă la baza stilului său. Indiferent de ținutele pe care le alege,toate privirile sunt îndreptate asupra ei.

Principalele trăsături ale stilului său sunt următoarele: ținute feminine, linii fluide, imprimeuri clasice, pasiunea pentru negru.

Lara Fabian.

Principalul detaliu al stilului cântăreței este părul lung și frumos. Lara iubește hainele mulate, poartă adesea îmbrăcăminte de piele, iubește culoarea neagră. Preferă mai mult pantalonii decât fustele.

Deși este cântăreață, ținutele ei de scenă nu sunt sofisticate, preferă ca hainele să-i ofere libertate.