4 cele mai la modă tunsori pentru anul 2019

În acest an vor fi foarte actuale tunsorile care să ne sublinieze trăsăturile feminine și să scoată din anonimat o coafură aparent banală. Pentru aceasta stiliștii și producătorii de imagine ne sugerează să încercăm tunsorile cu breton care sunt din nou foarte populare.

Să aruncăm o privire mai atentă la tunsorile anului 2019 și să vedem care sunt caracteristicile lor.

1. Carre.

Este una dintre cele mai trendy tunsori pentru 2019, fiind una extrem de versatilă. Va trebuie doar să alegeți lungimea potrivită pentru o imagine naturală și drăguță.

1.

2.

3.

4.

5.

2. Șuvițe lungi.

Anul 2019 promite o mulțime de schimbări. În acest an vor fi la modă șuvițele lungi: chiar și tunsorile foarte scurte se vor combina cu șuvițe mai lungi. Un astfel de contrast este unul foarte interesant și neobișnuit. Șuvițele lungi pot fi vopsite în culori aprinse care vor accentua și mai mult structura tunsorii. Aceste tunsori sunt alese, în mare parte, de domnișoarele sau doamnele care preferă să fie centrul atenției.

6.

7.

3. Breton alungit.

Dacă în sezonul trecut au fost la modă tunsorile fără breton, în acest an stiliștii ne recomandă să încercăm bretonul alungit. Puteți încerca orice tip de breton, veți arăta uimitor deoarece bretonul se potrivește practic tuturor femeilor, indiferent de vârstă și de lungimea părului.

8.

9.

10.

11.

4. Tunsori scurte.

Tunsurile scurte sunt, de asemenea, la mare căutare în acest an. Există foarte multe opțiuni interesante: puteți alege tunsori simetrice, cât și asimetrice.

12.

13.

14.

Nu vă fie frică să experimentați! Dacă veți descoperi tunsoarea perfectă, vă veți simți mult mai sigure și mai atrăgătoare.

Care tunsoare v-a plăcut cel mai mult? Așteptăm comentariile Dumneavoastră!