35 de tunsori care vor întineri femeile ajunse la 40 de ani

În orice moment și la orice vârstă, femeile doresc să fie frumoase și atrăgătoare. Tunsoarea aleasă corect îți garantează o imagine impecabilă. Atunci când alegeți un model de tunsoare, trebuie să țineți cont de forma feței și de vârsta pe care o aveți. Alegerea corectă a tunsorii întinerește și ascunde imperfecțiunile legate de vârstă a feței sau ale gâtului. Trebuie să alegeți tunsoarea perfectă pentru a nu petrece mult timp în saloanele de frumusețe.

Pentru a alege tunsoarea corectă, de care să fiți mereu mulțumită, trebuie să consultați un specialist. Sunt foarte populare coafurile pe păr mediu și scurt. Tunsorile scurte scot în evidență trăsăturile feței și vor ascunde zonele imperfecte.

Tunsoarea pixie

Tunsoarea pixie cu breton este în vogă. Puteți alege un breton drept, franjurat, oblic, oricare nu ar fi alegerea dvs, va scoate în evidență trăsăturile feței.

Iar această tunsoare pixie va conferi volum.

Bob romantic

Bob scurt, cu breton asimetric, bob voluminos, bob lejer, toate aceste tunsori vor scoate în evidență bărbia și gâtul.

Bobul lung e la fel de atrăgător și elegant.

Vă propunem și tunsoarea pixie bob.

Vă recomandăm să vopsiți părul tuns scurt cu breton franjurat în 2 culori. Vă recomandăm șuvițe sau balayage.

Tunsoarea capac

Această tunsoare este potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Tunsoarea capac se aseamănă cu pixie, deosebindu-se prin forma dreaptă de tăiere a părului. Femeile cu textura fină a părului au nevoie de o astfel de tunsoare. Această coafura va da volum părului și totodată scoate în evidență trăsăturile faciale.

Tunsoarea carre

Tunsoarea carre este foarte populară și se potrivește tuturor femeilor.

Carre clasic – lungimea medie a părului cu tăiere dreaptă sau ruptă. Puteți opta pentru o tunsoare carre cu breton sau cărare.

Femeilor care au trecut pragul vârstei de 40 de ani, li se potrivește tunsoarea carre și părul blond.

Carre „pe picior” – o variantă scurtă a tunsorii carre cu părul ras la ceafă. Datorită acestul model de tunsoare se creează un volum suplimentar părului și se accentuează linia frumoasă a gâtului.

Sfat: Atunci când vă hotărâți să vă schimbați coafura, optați mai întâi pentru o tunsoare cu breton lung ca mai apoi să-l scurtați în funcție de stilul care vi se va potrivi. la fel puteți experimenta cu alegerea culorii părului dvs. Alegeți o nuanță mai deschisă ca mai apoi treptat să treceți la culoarea care vi se potrivește.