35 de tunsori ”carre” îndrăznețe pentru ca tu să arăți irezistibil!

Încearcă să-ți schimbi lookul.

Tunsoarea carre este una din cele mai populare tunsori feminine. Este un fapt evident care, se pare, va continua să fie așa încă mulți ani la rând, scrie Hairstyles.

Carre te va ajuta să conferi mai mult volum părului cu fir subțire. O tunsoare carre mai alungită te va salva de greutatea unui păr mult prea des.

Este considerată o tunsoare universală. Așadar, fie cu părul drept, fie cu ușoare onduleuri – părul tău va arăta ideal oricând. După ce ți-ai vopsit părul într-o anumită culoare, poți doar să accentuezi nuanța și să-ți reîmprospătezi lookul. Poate fi vorba de nuanțe mai deschise ale culorii de bază sau poate fi vorba de un ombre. Fiecare din aceste opțiuni vor arăta minunat. Vei putea să alegi dintr-o mulțime de variante pentru a-ți reînnoi imaginea.

Redacția noastră a pregătit pentru tine câteva modele de coafuri îndrăznețe, de forme, culori și pieptănături diverse. Privește-le, la sigur, ai de unde alege!

1. Bob carre coafat rebel

Cutyourhair via Instagram

Această variantă este potrivită pentru cele care își doresc un plus de volum. Pentru a face ca imaginea clasică să fie mai atrăgătoare, se poate recurge la un balayage sau șuvițe mari de o altă nuanță. Aplică pe păr o cremă de îndreptare a părului, apoi, cu ajutorul unui pieptene uscat, distribuie crema pe toată lungimea părului. Ondulează capetele șuvițelor într-o singură direcție, apoi usucă părul.

2. Bob carre asimetric, neted și sclipitor

Ashleyrayhair via Instagram

Această tunsoare carre este mai îndrăzneață, însă creează un look inedit. Poți purta această tunsoare atât la serviciu, cât și la sală. Aplică o cremă de îndreptare a părului pe părul umed, apoi usucă-l până devine drept și neted. Aplică apoi un spray termoprotector. Folosind placa de păr, îndreaptă fiecare șuviță, îndoindu-le ușor ca pe niște valuri. La final, dă cu fixativ.

3. Onduleuri hollywoodiene

Alix_maya via Instagram

Această coafură este imaginea clasică a stilului hollywoodian. Extrem de bine arată pe părul de blond, în nuanțe de miere aurie sau blond de platină. Aplică un spray de protecție termică pe părul uscat, iar apoi realizează bucle identice, în aceeași direcție. Folosește agrafele pentru a ține buclele la loc, până se vor răci. De îndată ce toate buclele se vor răcori, scoate toate agrafele cu grijă. Scuturați-le ușor pentru ca ele să se așeze bine, căpătând onduleuri senzuale. Poți da cu fixativ pentru a face coafura mai rezistentă.

4. Bob carre cu bucle senzuale

Camouflageandbalayage via Instagram

Această tunsoare îndrăzneață este potrivită pentru cele cu buclele groase. Datorită acesteia poți să reduci din greutatea lor. Spală părul, aplică balsam, apoi – o cremă de ondulat. Apoi, șterge-ți părul folosind un tricou vechi, pentru e evita răsucirea părului. Suflă părul de jos cu ajutorul difuzorului. Atunci când acesta este aproape uscat, masează-l ușor cu ulei, pentru a contura fiecare șuviță și pentru a le înmuia. La final, poți aplica un fixativ cu efect moderat.

6.

Hairbynoora via Instagram

7.

Glamiris via Instagram

8.

Hairbyjessica_ via Instagram

9.

Hairgod_zito via Instagram

10.

_Sarahbraga via Instagram

11.

Presleypoe via Instagram

12.

Salsalhair via Instagram

13.

Venalove via Instagram

14.

Thejesjewel via Instagram

15.

Hairbykaseyoh via Instagram

16.

Maggiemh via Instagram

17.

Ashleyrayhair via Instagram

18.

Hairbyhannahdisconnected via Instagram

19.

Domdomhair via Instagram

20.

Notanothersalon via Instagram

21.

Romeufelipe via Instagram

22.

Givemegabrielle via Instagram

23.

Romeufelipe via Instagram

24.

Kelseyraecolors via Instagram

25.

Ashleenormanhair via Instagram

26.

Kelseyraecolors via Instagram

27.

Rochellegoldenhairstylist via Instagram

28.

Hairbyac_alcorn via Instagram

29.

Domdomhair via Instagram

30.

Headrushdesignsbyjulieann via Instagram

31.

Guy_tang via Instagram

32.

Styles.by.sarah via Instagram

33.

Jeffreyrobert_ via Instagram

34.

Hair.by.lisa.p via Instagram

35.

Susan.aw via Instagram

Ce părere ai despre aceste coafuri și lookuri inedite și îndrăznețe? Arată acest articol și prietenelor tale!