35 de idei de manichiură franceză stilată pentru vara anului 2020

Manichiura franceză va fi mereu la modă.

Această manichiură este universală, practică și versatilă. Pe lângă versiunea sa clasică, există foarte multe modele interesante.

Modele multicolore.

Puteți să vă personalizați manichiura alegând nuanțe neutre, pastelate sau aprinse, vibrante. Acest design se combină perfect cu orice decor.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Modele cu glitter.

Dacă veți adăuga puțină strălucire, manichiura va arăta cu totul diferit. Glitterul va înfrumuseța și va scoate în evidență chiar și cea mai simplă compoziție.

17.

18.

19.

20.

Acoperire mată.

Unghiile mate vor arăta mereu nobil și elegant. Efectul maxim poate fi creat cu ajutorul culorilor contrastante.

Acest model catifelat se va încadra perfect în orice imagine.

21.

Tehnica gradient.

Acestă tehnică arată minunat în combinație cu manichiura franceză. Puteți utiliza culori aprinse, contrastante sau din aceeași gamă. Combinația dintre negru și roșu este perfectă pentru doamnele curajoase.

22.

Incompletă.

O altă idee interesantă. Manichiura franceză poate fi atât tradițională, cât și inversă sau poate combina ambele tehnici într-un singur ansamblu.

23.

24.

Dantelată.

Aceste modele sunt întruchiparea delicateței și a feminității, accentuând frumusețea unghiilor și mâinile bine îngrijite.

25.

Cu desene.

Puteți utiliza cele mai diverse desene și tehnici. Un model simplu poate fi completat cu un decor frumos. În acest sezon sunt la modă elementele florale, fructele și fructele de pădure, formele geometrice și pânzele de păianjen. Alegerea depinde de preferințele și de stilul Dumneavoastră.

Desenele artistice realizate cu gust pot fi purtate atât la serviciu, cât și cu alte ocazii importante.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

Manichiura franceză este foarte elegantă, feminină și stilată. Aceasta este perfectă pentru orice situație și se potrivește tuturor doamnelor și domnișoarelor.

Vă place manichiura franceză? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii.