35 de idei de aranjare a părului ondulat sau a celui creț!

Vă propunem 35 de idei pentru părul ondulat care vă vor oferi un look proaspăt și elegant!

Părul ondulat este una dintre coafurile preferate de către femeile de orice vârstă din întreaga lume, datorită eleganței și frumuseții sale.

Buclele ne oferă vitalitate și dinamism, fie că optăm pentru niște bucle definite sau pentru cele rebele, acestea ne ajută să arătăm mereu impecabil.

1. 

Tendințele părului ondulat.

Tendința acestui sezon sunt buclele bine definite, care ne oferă vitalitate chipului.

O altă idee ar fi buclele mari și asimetrice, care vor oferi volum părului: este alegerea perfectă pentru persoanele care au fața rotundă deoarece se vor putea bucura de un efect de „alungire” cu ajutorul acestei coafuri.

Dacă aveți părul natural ondulat, ar trebui să fiți atente; este adevărat că tunsorile pentru părul ondulat sunt numeroase și versatile, dar necesită o aranjare și o îngrijire deosebită, deoarece va trebui să vă vizitați mai des coaforul de încredere. Dacă aveți părul drept, va trebui să folosiți plăci sau bigudiuri pentru a obține buclele dorite precum și diferite produse de styling. Dacă doriți ca părul să arate impecabile, folosiți un balsam, produse care conțin ulei de măsline, ulei de cocos, ingrediente puternic hidratante și aplicați produse speciale de styling pe părul umed ca să vă îmblânzească buclele.

Vă propunem în continuare câteva idei de aranjare a părului.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

Părul creț sau ondulat este frumos, sănătos și ușor de aranjat!

Care dintre aceste coafuri v-a plăcut cel mai mult și ați dori să o încercați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!