34 de imagini care sfidează gravitația și…chiar o anulează!

Nu aveți nevoie de un doctorat în fizică pentru a cunoaște legea gravității lui Newton:

„Fiecare obiect din Univers atrage orice alt obiect cu o forță îndreptată de-a lungul liniei centrelor celor două obiecte, proporțională cu produsul maselor lor și invers proporțională cu pătratul distanței dintre cele două obiecte.”

Iată 34 de cazuri în care oamenii, obiectele și animalele au anulat gravitația și au decis să-și urmeze propriile reguli ale fizicii.

Desigur, există o explicație științifică chiar și pentru cele mai nebunești dintre aceste imagini, dar acest lucru nu le face mai puțin interesante!

1. Caprelor de munte nu le pasă de „fizică”.2. Mașina a plecat − gheața a rămas.

3. Cana mea spartă.4. Paste la a -60 ° C. Stația de cercetare Concordia, Antarctica.5. Vântul a creat țurțuri gheață destul de înfiorătoare. 6. Pisica știe cum funcționează lucrurile.7. Interesant, acest om atât de optimist, a auzit vreodată despre inerție?8. Un covor de gheață care a rămas în trunchiul copacului.9. Pisica iubitului meu doarme pe…perete.10. Șopârla se odihnește deasupra apei și nici nu se gândește la fizică. 11. Zăpada cade de pe acoperiș și se răsucește. 12. Acești magneți nu au nevoie de un suport.13. „În această dimineață am văzut aceste pietre așezate în arcuri.”14. Acest țurțure de gheață era atârnat de un fir de pânză de păianjen. 15. Regimul antigravitație, este inclus.16. Direcția apei din robinet, pe navă, încalcă legea gravitației.17. Monedă de 1-yen este atât de ușoară încât nici nu sparge suprafața apei.18. Nu este sigur, este mort sau este mai deștept decât oricine altcineva.19. Nu poți repeta acest truc de 2 ori.20. Isus a mers pe apă, dar și un husky știe cum să o facă. 21. Nu e nevoie de fizică! Este foarte comod așa!

22. Mase și bănci care atârnă, în Plymouth.

23. Construcție din creioane.24. Prietenul meu e îndrăgostit de fizică!25. Cum i-a reușit?26. Pisica și echilibrul.27. Ce părere ai de o astfel de această ramă foto? 28. În viața lui, totul este stabil. Dar în a ta?29. Picătură de apă pe o monedă.30. Câine alergând pe apă, nimic special.31. Turn de piane pe plajă.32. O creangă pe un baraj. A stat așa o săptămână.33. Fizica – magie naturală.34. Neobișnuit, dar adevărat!
Ai mai văzut ceva asemănător?