33 de ținute celebre, pe care o mamă le-a realizat pentru fiica sa, astfel încât aceasta să arate ca o vedetă pe Covorul Roșu! Cu un buget minim, ținutele sunt feerice!

Alya Chaglar din Turcia este o artistă talentată și mama unei fetițe cu numele Stephanie. Alya a devenit celebră pe Instagram, datorită fotografiilor fiicei sale fermecătoare și a ținutelor acesteia.

Alya, de asemenea, cunoscută și ca ”seasunstefunny” pe Instagram, creează costume foarte frumoase care sunt exact precum cele a celebrităților, în timp ce pășesc pe Covorul Roșu. ”După ce am dat peste o imagine a lui Rihanna în rochia albastră a lui Molly Goddard, am decis să fac o replică a ținutei pentru fiica mea, folosind diferite materiale ce le am la îndemână. Este nevoie doar de aproximativ 10-30 minute. Noi folosim plastic, hârtie, folie și alte materiale pe care le puteți găsi în jurul casei, însoțite de un capsator pentru a ajusta piesele.” a declarat Alya.

Stephanie, care acum are 5 ani, spune că-i plac toate ținutele celebrităților și nu poate alege una dintre cele mai preferate. Micuța vorbește fluent în limbile rusă, engleză și turcă. În viitor, își dorește să devină un renumit designer vestimentar. După cum puteți vedea, începutul este deja excelent! Doar priviți ce frumusețe!

Ținutele create de Alya: 

1. Rita Ora 

2. Meghan Markle  

3. Rihanna 

4. Vanessa Hudgens 

5. Lady Gaga 

6. Nicky Minaj 

7. Millie Bobby Brown 

8. Edda Gimnes 

9. Cardi B. 

10. Jennifer Lopez 

11. Naomi Watts 

12. Rihanna 

13. Prințesa Eugene 

14. Julia Roberts 

15. Zendaya 

16. Naomi Harris 

17. Model pe podium 

18. Lady Gaga 

19. Jennifer Lopez 

20. Romee Strijd 

21. Zendaya 

22. Sabrina Sato 

23. Katty Perry 

24. Model pe podium 

25. Gigi Hadid 

26. Selena Gomez 

27. Kendall Jenner 

28. Rihanna 

29. Rihanna 

30. Gucci toamnă-iarnă 2018 

31. Model pe podium 

32. Nicole Kidman 

33. Rita Ora 

Ce părere aveți, v-au plăcut aceste idei? Ce ținută credeți că se aseamănă cel mai mult cu cea originală? Așteptăm cu drag comentariile dvs.