33 de modele gingașe de manichiură în nuanțe deschise

Fiecare femeie vrea să arate mereu perfect. De aceea urmărim cele mai noi tendințe ale modei: vestimentație, coafură, machiaj și manichiură. 

Când vine vorba de designul unghiilor, există foarte multe modele și tot felul de culori și nuanțe. Însă, dacă nu știți care model de manichiură să alegeți, optați pentru una în nuanțe delicate care este perfectă pentru toate ocaziile și va fi întotdeauna la modă.

1. Alegeți o manichiură în nuanțe delicate cu un accent ușor sub forma unei imagini sau cu un șir delicat de pietre și sclipici. Este rafinat și elegant, dacă nu exagerați.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8. Dacă unghiile pastelate monocromatice nu vă sunt pe plac, acordați o atenție manichiurii ombre: această manichiură incredibilă vă va cuceri cu gingășia și originalitatea sa.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21. Culorile pastelate prezintă o paletă variată de nuanțe. Manichiura va avea un aspect îngrijit, delicat și va arăta foarte bine. 

22.

23.

24.

25.

26. Manichiură franțuzească nu se va demoda niciodată. Puteți combina diferite culori și modele originale, iar rezultatul vă va cuceri.

27.

28. Dacă v-ați plictisit de manichiura în nuanțe pastelate, optați pentru o manichiură cu glitter, scoateți în evidență una sau mai multe unghii.  

29.

30. O astfel de manichiură originală poate fi purtată la diferite evenimente.

31.

32.

33.

Roz, bej, albastru pastel sunt nuanțe delicate pentru o manichiură frumoasă. Manichiura gingașă este una dintre cele mai populare, fiind foarte versatilă și frumoasă. Nuanțele feminine sunt mai universale decât cele închise la culoare, anume datorită acestui fapt manichiura deschisă poate fi asortată practic cu orice ținută.

Vă place manichiura în culori pastelate? Care dintre aceste modele v-a plăcut și ați dori să-l încercați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!