25 de idei despre cum să purtați palatine pentru a fi stilate în această primăvară

Acest tip de fular vă va încălzi în zilele răcoroase.

Dacă aveți impresia că este prea voluminos, atunci greșiți! Palatina este unul dintre cele mai comode și versatile accesorii.

Vedeți, în continuare, câteva idei din colecția noastră.

1.

Cum se poartă.

O puteți purta pe umeri ori o puteți împături și lega în jurul gâtului.

Ori într-un stil mai relaxat, înfășurați-l și lăsați-i capetele libere. O puteți lega după cum vă place mai mult, fiind un accesoriu foarte comod și original.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Cum se asortează. 

Indiferent de forma și culoarea pe care o veți alegeți, acest tip de fular se asortează cu orice: scurtă, jachetă sau blană.

9.

10.

11.

O idee minunată este să  fixați capetele palatinei sub centură, în loc să o înfășurați în jurul gâtului. Această metodă este potrivită în cazul în care purtați paltoane.

Multe din noi preferă să poarte acest accesoriu și atunci când sunt în încăperi răcoroase.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Ce model să alegeți.

Acordați atenție palatinei lungi și voluminoase, aceasta fiind practică și versatilă, iar lungimea acesteia va crea volum și stratificare la modă.

În ceea ce privește culorile, depinde de preferințele individuale. Dacă sunteți atente la tendințe, alegeți carourile scoțiene; acest accesoriu va adăuga eleganță și sobrietate oricărei ținute.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

După cum ați observat, palatina este un accesoriu minunat și indispensabil în sezonul rece și poate transforma chiar și o apariție banală, într-o ținută neobișnuită și elegantă. Unele fashioniste îl neglijează, însă, pentru că nu știu cum să-l poarte și cum să-l asorteze corect.

Noi sperăm că sfaturile noastre vă vor fi de ajutor și vă vor determina să-l purtați și Dumneavoastră pentru că este un accesoriu minunat!