32 de ținute elegante, ideale pentru doamnele peste 50 de ani!

Societatea este obișnuită să condamne comportamentul sau să dicteze reguli pentru ceilalți. La fel, societatea a stabilit unele reguli și pentru doamnele care au trecut pragul de 50 de ani.

Se spune că la această vârstă nu le este permis să se îmbrace ca în tinerețe. Culorile intense în vestimentație cedează locul nuanțelor mai pale, servind doar ca un mic accent. Garderoba este selectată cât mai strict posibil sau cu note de eleganță clasică. De exemplu, o fustă trebuie neapărat să acopere genunchii, să fie de o siluetă puțin liberă, fără a vă oferi un mod de liberă exprimare.

Însă, bloggerii de modă și vedetele ne dovedesc că poți arăta frumos chiar și după vârsta de 50 de ani. Totul datorită experimentelor mai îndrăznețe în vestimentație. Iată câteva exemple:

1.1 

1.2 

1.3 

1.4

1.5

Doar priviți aceste ținute perfecte și elegante! Puteți spune că aceste femei au depășit vârsta de 50 de ani? Arată atât de tinere și pline de viață, încât aceste sentimente sunt exprimate complet prin garderoba lor.

1.6 

1.7 

1.8 

1.9

1.10 

Acestă relevație a sufletului în imagine este salutată de designerii de modă în întreaga lume. La urma urmei, vârsta nu este altceva decât o notiță în pașaport. Îmbrăcați-vă în modul preferat, după cum vă simțiți! Iar privirile celor din jur îndreptate spre dvs, chiar dacă nu prea bine dispuse, vor reflecta invidie și admirație în același timp.

1.11 

1.12 

1.13 

1.14 

1.15 

1.16 

1.17 

1.18 

Tendințele pentru femeile peste 40 de ani, sezonul rece. 

În timpul iernii, nimeni nu vă interzice să purtați hainele care vă sunt cele mai dragi și confortabile. Modelele clasice de îmbrăcăminte exterioară pot fi nu numai în nuanțe pastelate, dar și mai intense. Chiar vă recomandăm să fie piese cu amprente noi, leopard sau carouri, ce vor arăta grozav în aspectul de zi cu zi. Puteți folosi eșarfe frumoase, ca de exemplu, cele cu print floral. Să completați aspectul vă vor ajuta o geantă și o pereche de pantofi. Puteți alege absolut orice model și culoare, din ambele variante. În afară de acestea, mai puteți alege articole din blană, piele artificială, jachete din piele cu blană, scurte, etc.

2.1 

2.2 

2.3 

2.4 

2.5 

Iar sub îmbrăcămintea exterioară, puteți ascunde orice! Fie blugii și puloverul preferat, un model interesant de costum, bluză, pantaloni, cardigane sau fuste.

2.6 

2.7 

2.8 

2.9 

2.10 

În nici un caz să nu vă fie frică de experimente îndrăznețe. Tot de ce aveți nevoie este să vă asigurați că vă opriți la momentul potrivit, înainte de a vă transforma garderoba în ceva vulgar și lipsit de gust!

Cel mai important lucru este să fi fiți voi înșivă. Eliberați-vă de opinia publică, pentru a vă simți cu adevărat frumoasă și impecabilă!