31 rochii de seară în care vei arăta impecabil!

Toate femeile adoră rochiile, mai ales cele de seară. O rochie aleasă cu gust umple ținuta noastră de feminitate, gingășie și finețe.

Există diferite tipuri de rochii: cotidiene, clasice, de nuntă, de seară. Cele din urmă sunt probabil cele mai expresive dintre toate. Îmbrăcând o asemenea rochie parcă te transformi într-o prințesă, indiferent dacă e vorba de o petrecere festivă sau o ieșire la teatru.

Redacția noastră a găsit o colecție de rochii create de designerul libanez Saiid Kobeisy. Gustul său rafinat îl face să fie în apogeul popularității în ultimul timp!

Rochii de seară actuale

Prin rochiile sale designerul parcă vrea să ne spună: “Cuprinde-o pe frumoasa din tine și permite-i să se manifeste în toată splendoarea!”. Feminitate îmbătătoare – iată laitmotivul lucrărilor sale.

 

1. Am rămas fără cuvinte! Cât de gingașă și cuceritoare poate fi o rochie…

2.

3. În colecțiile lui Saiid Kobeisy se pot găsi atât rochii în stil clasic, cât și modele moderne și chiar ultra-moderne.

4.

5. Designerul libanez a prezentat de asemenea și o colecție impresionantă de rochii de mireasă. Rochiile vaporoase, elegante, cu o mulțime de dantele și decorații va transforma orice mireasă într-o adevărată zână!

6.

7. Mi se pare că Cenușăreasa ar fi ales anume această rochie dacă ar fi trăit în timpul nostru.

8.

9. Broderii bogate, ornamente cu mărgele, dantele, trenă – artistul folosește toate modalitățile posibile pentru a accentua frumusețea feminină.

10.

11. Pur și simplu magnific, nu-i așa?

12.

13. Îmbrăcați una din aceste rochii minunate și veți deveni regina serii!

14.

15. Această rochie va fi o alegere ideală pentru o zi de naștere sau o ieșire în oraș cu prietenii.

16.

17. Fără îndoială designerul s-a inspirat din natură. Această rochie îmi amintește de petalele de trandafir.

18.

19. Элегантность, женственность и утонченность — вот три слова, которые приходят на ум, когда смотришь на этот великолепный образ.

20.

21. Autorul acestor capodopere are o capacitate extraordinară de a sublinia feminitatea. Pur și simplu impecabil!

22.

23. Decolteul la spate este mereu elegant!

24.

25. Frumusețe uluitoare!

26.

27. Coco Chanel spunea: “Nu înseamnă nimic dacă o rochie arată bine pe cuier. Rochia trebuie apreciată doar când femeia e îmbrăcată în ea, când face mișcări cu mâinile, picioarele, talia”.

28.

29. Rochia de culoare roșie garantează că veți fi în centrul atenției la orice eveniment!

30.

31. Saiid Kobeisy dă dovadă de un simț foarte fin al frumuseții feminine. Eleganța modelelor sale și o atenție incredibilă la detalii fac din creațiile sale adevărate opere de artă!

Sfatul redacției

Când alege o rochie de seară acordați o atenție specială modelelor clasice. Astfel de rochii vor fi actuale mereu, în orice anotimp și în orice epocă.

Modelele clasice au capacitatea de a sublinia frumusețea dvs. și de a ascunde micile imperfecțiuni ale figurii. O rochie clasică poate fi cireașa de pe tort a ținutei dvs., important e să alegeți corect lungimea și o culoare potrivită.

Sperăm că această selecție v-a inspirat și pe dvs. așa cum ne-a inspirat și pe noi!

Care din aceste rochii v-a impresionat cel mai mult? Împărtășiți-ne impresiile dvs. în comentarii!