30 de tunsori scurte cu breton, perfecte pentru această vară!

Tunsorile acestui an sunt originale și variate.

Părul scurt este foarte șic, are efect de întinerire și se potrivește tuturor. De aceea tot mai multe doamne aleg această tunsoare. Dacă sunteți tentată de o tunsoare scurtă și doriți să faceți o schimbare în acest sezon, atunci trebuie să fiți la curent cu ultimele tendințe.

Iată care sunt recomandările stiliștilor pentru noul sezon și care sunt detaliile de care ar trebui să ținem atunci când ne alegem o tunsoare.

Pentru sezonul estival sunt perfecte tunsorile scurte, care sunt practice și comode, datorită faptului că se usucă și se aranjează foarte ușor. Un coafor bun va ține neapărat cont de trăsăturile feței Dumneavoastră pentru a obține o tunsoare excelentă.

Dacă, spre exemplu, aveți fața alungită, puteți încerca o tunsoare cu volum lateral, care va echilibra trăsăturile. Pentru fața rotundă alegeți o tunsoare cu breton lateral, iar pentru cea în formă de inimă cea mai potrivită alegere va fi tunsoarea Pixie. Stiliștii ne recomandă această tunsoare feminină, stilată și îndrăzneață. Indiferent de vârsta pe care o aveți, tunsoarea Pixie vă va face să vă simțiți mult mai energică și mai plină de viață.

Vă oferim o selecție interesantă de tunsori scurte, perfecte pentru această vară.

1.

2.

3.

4. Tunsorile cu breton sunt excelente pentru femeile care au fața rotundă sau fruntea lată.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

Tunsorile scurte cu breton sunt cele mai recomandate pentru sezonul de vară. Aceste tunsori vă vor conferi un look proaspăt, dar și elegant în același timp.

Care dintre aceste tunsori v-a plăcut și ați dori să o încercați? Așteptăm cu drag comentariile Dumneavoastră!