30 de tunsori pixie pentru un look simplu și la modă!

Tunsoarea pixie a fost preferata unor vedete de cândva precum Audrey Hepburn, Twiggy și Jean Seberg,d ar și a unor vedete actuale ca Emma Watson, Ginnifer Goodwin și Carey Mulligan.

Tunsoarea Pixie este foarte la modă, câștigând tot mai multă popularitate.

Această tunsoare ne scoate în evidență trăsăturile feminine prin încadrarea pomeților și evidențierea ochilor. Este o tunsoare simplă și, în același timp, foarte trendy.

Un detaliu important al acestei tunsori este bretonul, care poate fi scurt, până la nivelul sprâncenelor sau lung.

Pentru a vă putea găsi tunsoarea perfectă, discutați cu un frizer de încredere care va ține cont de trăsăturile feței Dumneavoastră, personalizându-vă tunsoarea care vă va ajuta să arătați cât mai natural și grațios.

Vă propunem să consultați galeria noastră foto unde veți găsi mai multe modele de tunsori scurte potrivite pentru acest sezon și să vă alegeți tunsoarea care, după părerea Dumneavoastră, vi s-ar potrivi perfect.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20. 

21.

22.

23.

24.

25.

26.

Această tunsoare este potrivită pentru femeile cărora nu le place să piardă timpul ca să-și aranjeze coafura. Indiferent de tipul de păr pe care îl aveți, veți reuși, cu puțină spumă de păr să obțineți în doi timpi și trei mișcări coafura perfectă.

După cum ați observat, tunsoarea pixie este foarte versatilă. Puteți să vă aranjați părul într-un stil mai elegant, dar puteți obține și un pixie neglijent.

Alegeți tunsoarea potrivită pentru Dumneavoastră luând în considerație forma și trăsăturile feței, atuurile și imperfecțiunile acesteia. În acest mod veți obține o coafura de invidiat!

Vă place tunsoarea pixie? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!