30 de tunsori pentru părul scurt și drept pentru femeile moderne!

Părul scurt și drept a fost atribuit, până nu demult, doar bărbaților, motiv pentru care această tunsoare a suferit de marginalizare. Însă experiența de astăzi ne demonstrează faptul că această tunsoare, pe lângă faptul că este foarte grațioasă și ultra-feminină, denotă și o persoană cu un caracter puternic și un adevărat simbol al forței feminine.

Tunsorile scurte, pe lângă faptul că sunt foarte practice, mai sunt și foarte stilate.

Cui i se potrivesc tunsorile scurte?

Una dintre marile dileme ale femeilor care doresc să încerce o astfel de tunsoare este dacă li se va potrivi. Chiar dacă această tunsoare este extrem de versatilă, trebuie să țineți cont de faptul că veți avea nevoie de puțin efort (în special din partea coaforului Dumneavoastră) pentru a determina care este tunsoarea care vi se va potrivi perfect. De aceea vă recomandăm să faceți conștient schimbarea de la părul lung la cel scurt, analizând atent orice detaliu.

Mare atenție la aranjare!

Un alt aspect important de care trebuie să țineți neapărat cont este îngrijirea și aranjarea. Chiar dacă tunsorile scurte sunt foarte practice, ați putea fi nevoite să apelați la serviciile coaforului Dumneavoastră mai des decât v-ați putea imagina pentru a putea menține geometria și structura inițială a tunsorii alese. Prin urmare, dacă doriți să optați pentru o asemenea tunsoare, nu uitați să vă programați câteva vizite la coafor.

Vă propunem, în continuare, câteva modele de tunsori scurte pentru părul drept care v-ar putea determina să vă schimbați tunsoarea.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Care dintre aceste tunsori v-a plăcut cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!