30 de tunsori originale pentru părul mediu și lung, care se potrivesc tuturor!

În acest articol vă propunem cele mai originale tunsori pentru păr mediu sau lung.

Aceste tunsori se potrivesc tuturor, cu condiția să le personalizați în funcție de trăsăturile feței Dumneavoastră.

Dacă aveți fața rotundă, puteți alege o tunsoare asimetrică care vă va oferi dinamism și vă va ajuta să vă ajustați trăsăturile feței. În acest caz, scopul tunsorii este de a vă alungi fața. Sunt perfecte atât tunsorile asimetrice, pe care le-am menționat cât și cele în mai multe straturi, care vor conferi volumul necesar părului Dumneavoastră. Iar bretonul se recomandă să fie puțin filat.

Dacă forma feței Dumneavoastră este pătrată, puteți încerca o tunsoare lungă sau medie asimetrică. Tunsoarea perfectă trebuie să netezească „colțurile” feței; puteți opta pentru cascadă cu un breton oblic.

Dacă aveți fața dreptunghiulară, ar trebui să evitați tunsorile cu părul drept și destul de lung deoarece vă vor alungi și mai mult fața. Vă recomandăm să alegeți o coafură cu linii moi, cu bucle care, cu siguranță, vă va scoate în evidență trăsăturile frumoase.

În cazul feței ovale puteți încerca orice tunsoare, deoarece veți arăta perfect! Vă sunt recomandate tunsorile în scări, graduale, deoarece acestea vor crea proporția perfectă a feței.

Vă prezentăm, în continuare, o galerie frumoasă care conține mai multe fotografii cu tunsori elegante pentru păr mediu și lung din care ați putea, eventual, să vă inspirați.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

Ce părere aveți despre aceste tunsori și care dintre ele v-a plăcut cel mai mult și ați dori să o încercați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!