30 de trucuri pentru a arăta mai înalte și mai suple

O selecție de ținute impecabile, create pe baza legilor stilisticii, pe care fiecare femeie le poate folosi pentru a arăta impecabil.

Atunci când vorbim despre armonia unei ținute, nu ne gândim niciodată la faptul că aceasta s-ar putea baza și pe matematică. Chiar Pitagora a observat o legitate în raportul lungimilor corpului uman, al animalelor și al plantelor.

Apoi Leonardo da Vinci a confirmat această observație cu ajutorul omului vitruvian și a numit acest raport de aur sau proporția divină.

În Univers toate lucrurile au la bază legea armoniei și ne plac anume acele imagini care îndeplinesc aceste cerințe: raportul celor două lungimi este de 1,618. De exemplu, lungimea feței în raport cu lățimea sa etc.

Tot mai multe persoane renunță la împărțirea siluetelor feminine pe tipuri, încercând să demonstreze că fiecare persoană este perfectă. Nu este dificil de verificat acest lucru. Calculatorul vă va dovedi în câteva clipe că sunteți perfecte. Însă, din păcate, încălcăm adesea aceste proporții cu ținute incorecte.

Multe femei își scurtează picioarele cu un pulover lung sau cu o pereche de încălțăminte de culoare contrastantă sau cu niște accente inutile. Dacă veți învăța câteva reguli simple despre proporțiile corpului uman, nu va fi dificil să creați niște ținute armonioase.

Am descris, în aceste imagini, câteva dintre aceste trucuri, folosind exemplul lui Pilar d’Arc, fotomodel spaniol.

Pilar își alege cu mare grijă ținutele și arată impecabil.

Luați aminte: stilul și hainele alese trebuie să fie potrivită pentru Dumneavoastră și să vă pună în evidență avantajele. Fiți mereu stilate și frumoase!