30 de pisici care au adormit în niște poziții foarte amuzante

Acestor blănoși li se pare destul de confortabil să doarmă în asemenea poziții!

Pisicile sunt niște creaturi minunate, dar uneori avem impresia că sunt de pe altă planetă. Și există o mulțime de dovezi în acest sens. Ele știu cum să obțină ceea ce-și doresc cu un simplu mieunat, iar atunci când le mângâiem ne este frică nu cumva să le deranjăm în timp ce se află pe pieptul nostru. Și dacă dor pe patul nostru, ne vom strădui să nu le trezim. Pe lângă aceasta, după cum v-ați convins de nenumărate ori, pisicile sunt lichide, ele pot să doarmă în niște poziții, pe care nici nu ni le-am fi putut imagina.

Cu capul în jos? Poftim. Întinse de-a lungul unei balustrade înguste? Nicio problemă. Într-un bol cu ​​mere? Este o idee grozavă! Pisicile se adaptează ideal, pentru ele nu contează deloc faptul că nu au saltele sau perne moi.

Dar totuși, alegerea poziție pentru somn este, adesea, mai mult decât ciudată. Arată de parcă ar fi adormit în timpul lucrului. Este foarte greu de imaginat cum poți să dormi cu fruntea lipită de perete, cu capul întors la 90 de grade.

Vă propunem în continuare câteva imagini cu cele mai plastice pisici! Vă veți convinge de faptul că pisicile sunt niște creaturi absolut uimitoare.

Nu veți putea aceste imagini fără a zâmbi.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

După cum ați observat, pisicile pot adormi în cele mai neobișnuite locuri și în cele mai amuzante poziții, care noua, oamenilor, ne-ar putea părea incredibil de incomode.

Aveți pisici? Dorm și ele în asemenea poziții amuzante?