30 de modele de manichiură, care sunt actuale în 2021

Mâinile bine îngrijite sunt cartea de vizită a fiecărei doamne care se respectă, iar tendințele de nail-art s-au schimbat foarte mult în ultima perioadă, orientându-se spre naturalețe. Nuanțele naturale vor rămâne actuale în acest sezon și în sezonul următor.

Puteți alege texturi translucide, lucioase sau mate care vor foarte populare. În ceea ce privește decorul puteți opta atât pentru compoziții sofisticate, cât și pentru unele minimaliste, potrivite în orice situație.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9. Nuanțele mate și decorul minimalist sunt o altă tendință de top a sezonului.

10.

11.

12.

13.

14. Puteți alege atât nuanțe pastelate, cât și cele naturale, principalul lucru este să respectați principiul laconismului și al eleganței. Acest design arată perfect pentru orice lungime și formă a unghiilor. Dacă doriți să faceți ansamblul mai expresiv, folosiți folie.

15.

16. La momentul actual este la modă manichiura de culoare neagră.  

17. Precum și toate nuanțele de verde. 

18. Principalul lucru este să nu folosiți prea mult decor. Evidențiați 1-2 unghii cu decor expresiv.

19.

20. Unghiile strălucitoare nu se demodează niciodată. Puteți alege orice tip de fundal, neutru sau colorat, pe care să-l completați cu sclipici, folie și alte decoruri strălucitoare. 

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28. Desenele continuă să fie în tendințe, dar ar trebui să optați pentru modele discrete. Motivele florale se mențin, de asemenea, în top. 

29.

30.

31.

După cum ați observat manichiura 2021 se bazează pe minimalism, eleganță și originalitate.

Femeile moderne știu că unghiile frumoase și îngrijite sunt la modă în orice moment. Culorile aprinse, cele naturale sau pastelate pentru manichiură se combină armonios cu orice ținută.

Care dintre aceste modele v-a plăcut? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!