30 de lucrări care ne vor convinge că tatuajele sunt o adevărată operă de artă

Există mulți artiști talentați în lume. Cineva pictează în ulei, cu acuarelă, iar alți artiști transformă corpul uman într-o adevărată operă de artă.

Tatuajul este o formă de artă apărută cu mii de ani în urmă. Acesta se realiza la început cu ajutorul unor ustensile din os, care aveau aspectul unor dălți zimțate. La început, tatuajele aveau rolul de a marca funcția unei persoane într-un trib apoi fost preluat de europeni și de alte națiuni, modificându-i funcția într-una artistică.

Deși arta tatuatului este o practică străveche, dar se păstrează și-n ziua de azi. Tot mai multe persoane aleg să se tatueze diferite simboluri. Pentru bărbați un tatuaj înseamnă o exprimare a masculinității, a forței. Pentru femei poate însemna a fi în pas cu moda, o exprimarea a feminității și a delicateții. Tatuajul poate mări respectul de sine și poate reprezenta cel mai interesant accesoriu pe care o persoană îl poate avea vreodată.

Este de-a dreptul surprinzător ce poate fi desenat pe corpul uman. Cu puțină imaginație, artiștii tatuatori pot crea adevărate opere de artă.

Dacă iubiți tatuajele, iată câteva idei din care să vă inspirați!

1.

2.

3.

4.

5. Persoanele pasionate de călătorii aleg un tatuaj care să poarte mereu cu ei dorința de a explora lumea.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13. O metodă inedită a cuplurilor de a-și exprima dragostea este cea a tatuajelor pereche. De obicei sunt alese tatuaje de mici dimensiuni, care nu ies prea mult în evidență, dar care au o semnificație deosebită pentru îndrăgostiți.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21. O idee extraordinară pentru toți cei pasionați de dans.

22.

23.

24. Motivele florale sunt fine, delicate și feminine.

25.

26.

27.

28.

29.

error: Content is protected !!