30 de lucrări ale stilistului, care arată cum o tunsoare bună schimbă imaginea.

Proiectele cu fotografii ”înainte și după” sunt foarte populare acum. Să vezi imediat o persoană după transformare, este întotdeauna foarte interesant. Unora le poate oferi chiar și o motivație. Stiliștii nu obosesc sa repete adevărul – coafura și machiajul pot face minuni, dar cel mai important lucru este să mergeți la un maestru bun și talentat. Chiar și orice ”rățușcă urâtă” poate deveni o prințesă în mâinile maestrului talentat. De aceea, nu trebuie să vă fie frică să vă decideți la o schimbare a imaginii!

Vă oferim mai jos 30 de dovezi foto, care vă vor convinge că coafura rezolvă totul! Doar priviți aceste fete, care s-au transformat cardinal și au devenit practic de nerecunoscut.

1.

2.

3.

Autorul lucrărilor este stilistul – coafor din Bielorusia, Eugen Zhuk. Eugen Zhuk este un maestru în industria modernă de frumusețe, un stilist coafor, care ca artist, apreciază aspectul unei persoane și determină cu exactitate imaginea acesteia. Este în continuă evoluție, participă la Săptămânile Modei, colaborează cu publicațiile populare și revistele de lux. Viața personală a lui Eugene Zhuk nu este publicată, dar cei mai interesați admiratori pot vedea fotografiile artistului brutal de machiaj pe rețelele de socializare.

4.

5.

6.

7.

Eugen Zhuk este un stilist celebru, coafor și make-up artist, deține premii pentru participarea la concursuri de machiaj și coafură. În ciuda faptului că se ocupă de afaceri, continuă să-și îmbunătățească abilitățile, avansând în sus pe scara ierarhică.

8.

9.

10.

Nu există nici o magie aici – pur și simplu o tunsoare corectă, nuanța perfect selectată a părului și machiaj frumos.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

În ajunul Anului Nou, toată lumea vrea un pic de magie și minuni. O astfel de transformare este în puterea fiecăreia dintre noi. Trebuie doar să vă înscrieți la coafor!

Permiteți-vă să fiți frumoase și îngrijite mereu!