3 trucuri vestimentare pe care Jennifer Lopez le folosește pentru a părea mai tânără

Apariția impecabilă a lui Jennifer Lopez captivează fanii. Cântăreața și actrița americană arată mult mai tânără decât vârsta pe care o are. Stilul, silueta și energia sa trezesc admirația. Vedeta își monitorizează cu atenție silueta, iar alimentația echilibrată o ajută în acest sens. Legumele de sezon și orezul, antrenamentele regulate în sala de sport timp de câteva ore pe zi și, cel mai important, atitudinea pozitivă o fac să strălucească.

Pe lângă aceste secrete, J. Lo mai are și altele 3 în arsenal.

Nuanțe suculente în haine.

Nu există loc pentru culori plictisitoare în garderoba cântăreței. Jay pozează adesea în ținute de nuanțe suculente și foarte îndrăznețe precum acest costum verde aprins sau rochia coral care i se potrivesc perfect.

Culorile strălucitoare nu motivează să fim pozitivi, activi și productivi.

Vedeta combină cu pricepere hainele colorate cu cele din paleta clasică. Paltonul roz din imagine se asortează perfect cu ținuta neagră.

Încălțăminte stilată.

Jennifer acordă o atenție deosebită încălțămintei. Este de remarcat faptul că pantofii eleganți reprezintă o altă șansă de a atrage atenția bărbaților.

În garderoba cântăreței observăm modele originale și foarte neobișnuite: pantofi îndrăzneți de diferite culori, cizme peste genunchi, platforme foarte înalte, care nu fac decât să-i sublinieze silueta frumoasă și picioarele suple.

Cântăreața adoră pantofii cu toc înalt, cizmele scurte și botinele care îi scot în evidență picioarele.

Accesorii originale.

Fără accesoriile potrivite chiar și cea mai rafinată imagine nu va fi completă. Micile detalii nu trec niciodată neobservate.

J. Lo iubește accesoriile pentru păr, eșarfe, inele, curele, genți de mână, brățări și cercei originali.

Vedeta știe să poarte cu pricepere accesoriile extravagante.