3 secrete ale unui stilul delicat și feminin pentru sezonul de primăvară 2020

Ținutele pe care le purtăm primăvara ne oferă farmec și feminitate. Optați pentru stofe plăcute la atingere și pentru nuanțe delicate și veți arăta excelent în această primăvară.

Bloggerii de moda le dezvăluie tuturor fashionistelor 3 secrete, care le vor ajuta să aibă un look feminin în acest sezon.

Culorile primăverii.

1.

2.

3.

4.

Nuanțele de roz pudrat sau albastru deschis sunt perfecte pentru îmbrăcămintea de primăvară. Un palton de cașmir de culoare roz pal, combinat cu o pereche de pantofi cu toc înalt, va adăuga o notă de farmec unei ținute de zi cu zi.

Carouri, dungi, flori.

Imprimeurile alese corect vor oferi ținutei Dumneavoastră farmec și delicatețe.

Imprimeurile mari în combinație cu nuanțele pudrate vor adăuga culoare unei ținute monofonice.

Carourile mari sunt potrivite persoanelor zvelte, iar dungile subțiri se potrivesc tuturor.

Imprimeurile florale sunt perfecte pentru primăvară, o rochie cu un asemenea imprimeu va fi tendința sezonului viitor. Este la modă să combinați rochiile vaporoase cu o geacă de piele într-o nuanță de roz pal, lila sau albastru deschis.

5.

6.

7.

Pantaloni.

8.

9.

10.

11.

Fashionistele active nu pot renunța la plăcerea de a purta pantaloni, care sunt comozi și practici. În această primăvară sunt în trend costumele cu pantaloni. Pentru a vă accentua feminitatea și eleganța, optați pentru modelele care vă evidențiază talia suplă.

Paleta pudrată arată foarte elegant în combinație cu negru. Accentele de culoare neagră vor fi un indicator al gustului Dumneavoastră delicat. Un costum cu pantaloni monocrom are toate șansele să devină favoritul acestei primăveri.

Fiți feminine și fermecătoare în această primăvară!