3 proiecte interesante de case sub 100 de metri pătrați

Pentru a trăi confortabil nu este necesar să aveți o casă foarte mare. Casele mici, de asemenea, pot fi amenajate foarte frumos și comod. De asemenea, ele sunt ideale pentru cei cu un buget mai mic, costurile și întreținerea sunt reduse.

Astăzi, ne-am propus să vă prezentăm trei proiecte de case mici sub 100 m², cu unul sau două nivele.

 

Primul proiect este o casă în care își vor găsi liniștea o familie cu un singur copil. Are o suprafață utilă de 61 m² și un preț de 27.300 de euro. Arhitectura casei este modernă cu ferestre luminoase. Dispune de o terasă acoperită unde se poate relaxa întreaga familie. În interior se află un living, o bucătărie și o sală de mese cu acces pe terasă, iar în cealaltă parte a casei puteți dormi în liniște în cele două dormitoare.

Case mici sub 100 de metri patrati - un aer modern

case mici sub 100 de metri patrati Small houses under 100 square meters 2 case mici sub 100 de metri patrati Small houses under 100 square meters 3
Al doilea proiect a fost creat după un design comod și practic. Are un exterior simplu și niște culori liniștite.

Suprafața casei este de 98 m² și este o opțiune potrivită pentru o familie tânără și energică. în funcție de finisajul ales, prețul la cheie este de la 54.000 până la 77.000 de euro.

Acest proiect de casă are un garaj integrat, urmează spațiile de zi și apoi terasa. Sunt două dormitoare pe lateral, iar dormitorul matrimonial are baie proprie.

Case mici sub 100 de metri patrati - volumetrie indrazneata

case mici sub 100 de metri patrati Small houses under 100 square meters 5

case mici sub 100 de metri patrati Small houses under 100 square meters 6

case mici sub 100 de metri patrati Small houses under 100 square meters 7

Al treilea proiect este o casă cu două nivele și are o suprafață de 94 m². Designul îmbină stilul tradițional și cel modern. Casa arată foarte elegant datorită tencuielii decorative, lemnului și placajului ceramic și culorilor calde. Pare a fi o casă mică, dar este confortabilă și ergonomică. Bucătăria și livingul sunt un spațiu comun. În spatele casei este o terasă largă și un garaj, precum și alte spații de depozitare. Trei dormitoare și o baie generoasă se află la mansardă.

Case mici sub 100 de metri patrati - traditional si modern

case mici sub 100 de metri patrati Small houses under 100 square meters 9

case mici sub 100 de metri patrati Small houses under 100 square meters 10

case mici sub 100 de metri patrati Small houses under 100 square meters 11

case mici sub 100 de metri patrati Small houses under 100 square meters 12

 

Sursa: Casepractice.ro