3 părți ale corpului pe care o femeile stilate le vor ascunde sub haine, iar cele care nu știu să se îmbrace cu gust le vor etala

În această vară sunt la modă rochiile și fustele mini, șlițurile adânci, hainele cu talia joasă și, în general, o cantitate minimă de haine care să ne acopere corpul.

Dar acest lucru nu înseamnă că moda ar trebui urmată fără excepție. Pe lângă tendințele modei există și reguli de stil.

Să vedem împreună care sunt acele zone cu probleme pe care ar fi bine să nu le etalăm pentru a nu fi considerate lipsite de gust.

Zona inghinală.

Vrând-nevrând, acordăm atenție acestei zone din cauza modei pentru pantalonii scurți de ciclism. Nu, nu sunt interziși, ba chiar sunt foarte comozi și la modă. Dar trebuie să ținem cont de 2 detalii importante:

1. Pantalonii scurți de ciclism din țesătură subțire, pe lângă zona inghinală, vor scoate în evidență toate imperfecțiunile.

2. Purtați pantalonii scurți de ciclism cu un top lung care să acopere zona dată.

Abdomenul imperfect.

Nu înseamnă că ar trebui vă tratați silueta cu ură, ci cu dragoste și înțelegere. Dar încercați să ascundeți zonele care nu vă avantajează și scoateți în evidență avantajele.

Optați pentru haine cu talie înaltă sau folosiți tehnici stilistice care maschează zona – imprimeuri verticale sau stofe mai dense.

Pliuri în zona axilelor. 

Cel mai adesea se formează din cauza lenjeriei alese incorect. Această problemă se poate rezolva mergând la brafitter, persoana care selectează profesional sutiene, ținând cont nu numai de mărime, ci și de caracteristicile corpului.

Dar pliurile din această zonă să pot forma și din cauza îmbătrânirii pielii. În acest caz este mai bine să acordăm mai multă atenție alegerii îmbrăcămintei, mai ales în sezonul de vară. Tricourile pot ocupa locul maiourilor sau optați pentru maiouri mai largi.