3 modele de sarafane pe care stiliștii ne recomandă să le purtăm în vara anului 2020

Sarafane la modă pentru vara 2020.

Aceste 3 modele de sarafane stilate vă vor face să vă simțiți minunat chiar și în zilele toride.

1. Sarafanul din dantelă.

Pasiunea pentru stilul victorian se menține și în sezonul cald. Un sarafan din dantelă cu bretele subțiri vă va ajuta să creați o ținută romantică, perfectă atât pentru plimbările în oraș cât și pentru a merge la restaurant. Culoarea albă vă va scoate în evidență bronzul frumos.

2. Sarafanul cu imprimeu. 

Vara este perioada culorilor aprinse și a imprimeurilor spectaculoase. Culorile albastru și alb, spre exemplu, se combină cu mai multe culori ale încălțămintei: bej, roșu, negru sau maro.

Dacă doriți un sarafan mai original, alegeți unul cu imprimeu cu lămâi, care vă va înveseli nu doar pe Dumneavoastră, dar și pe cei din jur. Vă puteți completa această ținută minunată cu o pereche de sandale, cu o pălărie de paie și cu o geantă crossbody.

3. Sarafanul monocrom.

Sarafanul monocrom este universal, potrivindu-se femeilor de toate vârstele, fiind elegant și sobru. Alegeți cu atenție croiala. Dacă, de exemplu, doriți ca bustul Dumneavoastră să pară mai generos, alegeți un model cu decor în această zonă.

Sarafanul alb este considerat un model clasic. Acesta va arăta minunat în combinație cu o geantă originală, cu o pereche de pantofi slingback în două culori și cu o pălărie cu boruri largi. O pereche de ochelarii de soare mari și cerceii rotunzi vă vor completa perfect ținuta.

Sarafanul trebuie să fie frumos, stilat și comod. De aceea vă recomandăm să alegeți stofe naturale și fine.