3 greșeli care vă împiedică să arătați bine, atunci când tindeți spre o calitate a vieții mai bună!

Lumea nu se schimbă! Cenușăreasa, pentru a ajunge la bal, a avut nevoie de o zână cu capacitățile sale magice de modernizare a aspectului. Dacă ne dorim o atitudine bună din partea oamenilor, este necesar să ne menținem aspectul la nivelul statutului în societate spre care tindem. Dacă o femeie pare neîngrijită, atunci ceilalți din jur încep să o disprețuiască.

Dacă vrem să fim respectați, opinia noastră să fie ascultată, dacă vrem să pretindem la un loc de muncă mai bine plătit, atunci trebuie să evităm aceste 3 greșeli:

1. Păr lung, neîngrijit, fără tunsoare.  

Cu cât o fată este mai în vârstă, cu atât mai ciudat arată părul lung pe umerii ei, mai ales dacă și-a pierdut strălucirea și frumusețea (vezi fotografia de mai jos).

1.1

Uneori trebuie să vă despărțiți de părul lung și dens, ce vă face mai în vârstă. Vedeți cum în a doua fotografie femeia pare mult mai fericită și mai tânără.

1.2

Părul neîngrijit provoacă tristețe atât proprietarei, cât și tuturor celor din jur. Cum de a găsi un maestru bun? Nu fiți timide, chiar puteți să întrebați pe stradă proprietara unei coafuri bune, telefonul coaforului ei, dacă v-a plăcut tunsoarea.

Într-o zi am văzut o doamnă cu o tunsoare excelentă, care mergea într-o uniformă roz spre salonul de frumusețe. Mi-am terminat treburile și am vizitat și eu acest salon.

Doamna era la recepție. Ea este cosmeticiană și proprietara acestui salon. În timp ce fata care întâlnea oaspeții salonului era ocupată, ea însuși întâlnea vizitatorii. Am spus că am venit să aflu despre maestrul care i-a făcut tunsoarea. Să nu vă fie frică de a cere numărul de telefon a coaforului.

1.3

Dacă totuși doriți să țineți atenția soțului asupra dvs, atunci merită periodic să faceți modificări de aspect. Să schimbați culoarea și tunsoarea părului.

Părul bine îngrijit și vopsit frumos vorbește despre prosperitate și statutul dvs.

1.4 Părul a fost colorat și modelarea realizată cu bucle verticale, ce sunt la modă în acest an. Părul are un aspect interesant, în conformitate cu tendințele actuale.

1.5 Fata din prima fotografie arată bine, dar aspectul ei nu prea, iar calitatea părului nu este cea mai bună – capetele sunt deteriorate. Mai ieftin îi va fi să-l taie, decât să-l vindece, ca să revină la calitatea anterioară.

Tunsoarea a făcut-o pe fata din fotografie mai tânără cu 10 ani. S-a schimbat de la 30 de ani, la 20 de ani. Sunteți de acord?

1.6

1.7

1.8

Uneori, inima cere schimbări radicale atunci când, de exemplu, v-ați despărțit de partener. Schimbarea imaginii are un efect terapeutic, cu o nouă tunsoare și o nouă culoare a părului, e ca și cum ați fi deschis o nouă pagină a vieții. Lăsați relația în trecut. Sunteți distrasă de experiențe, înlocuindu-le cu noi evenimente – o vizită la un salon de frumusețe vă ajută mult într-o astfel de perioadă. În plus, veți obține o mulțime de complimente de la prietenii dvs – se va ridica nivelul stimei de sine și vă veți pregăti pentru o nouă relație.

1.9 Fata este frumoasă în fotografie și ”înainte” și ”după”. Această tunsoare a produs un efect de succes. Cu caracteristicile feței deschise, fata arată cu o tunsoare nouă superb. Ea este, de asemenea, tânără, dar maturitatea internă a apărut, este o inteligență vizibilă în ochii ei.

2. Părul cărunt neîngrijit la femeile de vârstă mijlocie. 

2.1 Părul cărunt anormal se poate manifesta la orice vârstă, dar nu este nimic mai rău decât rădăcinile în creștere.

Vedeți cum maestrul a rezolvat problema părului gri. A lucrat cu culoarea întunecată a părului și a făcut o colorare la modă. Femeia arată momental mai tânără decât anii ei, pentru că are un aspect îngrijit.

3. Lipsa unui fond de ten, pentru a uniformiza culoarea feței. 

3.1 Doar o poză, dar ce schimbare! Este suficient doar un machiaj ușor…

Dintr-o vârstnică într-o fată tânără: este suficient să folosiți o fundație pentru a uniformiza culoarea feței și a evidenția sprâncenele. Veți scade cel puțin 10 ani!

Plus, ușor nuanțați buzele și genele…nu este atât de greu – doar 10 minute.

Să comparăm modul în care aspectul bine îngrijit afectează imaginea (vedeți pozele de mai jos):

3.2

Sunteți de acord? O tunsoare și colorare realizată la timpul său schimbă starea și statutul femeii.

3.3 Aici, eroina din fotografia a fost pasionată de photoshop, dar în prima fotografie este palidă (îmi pare rău pentru femeia din prima imagine).

Dragi cititori, nu dorim să rănim pe nimeni, înțelegem că de multe ori nu este suficient timp sau resurse pentru a avea grijă de dvs înșiși: muncă, grădină, copii, soț, părinți, planuri strategice și punerea lor în aplicare… Acest articol este pentru cei care doresc o schimbare, care au timp, bani, și cel mai important, dorință!

Multe femei nu se mai îngrijesc din sentimentul de disperare. Dar astfel doar agravăm situația, refuzându-ne bucuriile mici, din care luăm energie pentru a implementa planurile pentru viitor.

Este alegerea dvs. Dar puteți schimba întotdeauna starea dvs de spirit spre bine – să vă întâlniți cu prietena pentru a vă vopsi părul, apoi să mai vorbiți…Sau puteți merge la salon, la un maestru iscusit și viața va străluci în culori noi!

Să fiți frumoase mereu!