3 cele mai importante tendințe vestimentare din această toamnă pe care nu le poți trece cu vederea

Orice femeie pare „să se descurce bine în modă” dacă cunoaște câteva tendințe ale sezonului și poate aplica cunoștințele în practică. Câteva decenii în urmă, doar cele mai bogate femei își permiteau să arate modern, iar jumătate dintre femei nici nu-și puneau întrebarea ce înseamnă modern. Astăzi este mai simplu: femeile contemporane pot arăta extraordinar chiar și cu un buget mic la dispoziție, doar dacă cunosc tendințele de bază ale modei de sezon.

Multe femei repetă ținutele vedetelor și se îmbracă cu ceva asemănător dar dintre brandurile mai accesibile. Ele tind să-și creeze propriul eu. Alegerea îmbrăcămintei depinde de stările dvs. și de preferințele personale. Astăzi vă prezentăm câteva modele pentru a fi în trend în acest sezon.

Blana este principala tendință a sezonului toamnă-iarnă 2017-2018! Acesta este cel mai confortabil și călduros trend. Blana poate fi întâlnită oriunde. Designerii ne propun să purtăm mâneci, gulere, buzunare și alte piese din blană. Optați pentru blănurile sintetice colorate. Încercați să alegeți haine neobișnuite care au blană. Spre exemplu, o geantă din blană pentru iarnă va deveni un must have pentru acest sezon! Nu vă fie frică să exagerați, designerii ne spun că în acest sezon nu va exista prea multă blană.

Carourile sunt din nou în topul clasamentelor. Hainele în carouri sunt considerate clasica care nu îmbătrânește. Acest ornament este foarte practic și universal. Puteți crea niște ținute extraordinare din cele mai simple piese vestimentare. Carourile pot fi purtate atât la serviciu, cât și la o plimbare sau la alte ocazii.

Hainele în carouri se asociază cu obiceiurile englezești și cu costumele irlandeze. Dacă aveți o haină în carouri cu siguranță veți fi la modă, deoarece este cel mai popular print în acest sezon.

Hainele de culoare roșie sunt în top! Această culoare este favorita sezonului: cea mai atrăgătoare și intensă culoare. Ea poate însemna pasiune și rebeliune. Roșu va fi prezent în garderoba oricărei fashioniste!

Această toamnă, puteți alege cu îndrăzneală nu numai haine de culoare roșie, dar, și pantofi, genți, pălării și diverse accesorii. Combinați roșiu cu denim, piele, țesături fine și materiale mai dense.

Culoarea roșie se combină cel mai bine cu:

  • negru
  • gri
  • alb
  • roz
  • bej
  • maro
  • albastru

Prezentările de modă ale colecțiilor de toamnă-iarnă confirmă faptul că roșul nu poate fi prea mult! Puteți crea o ținută completă de roșu. Ținuta va fi considerată perfectă dacă veți folosi diferite nuanțe de roșu, fără a crea un contrast clar și puteți combina nuanțe deschise cu nuanțe închise. Dacă roșu total este prea mult pentru dvs., atunci adăugați doar un element, spre exemplu, o geantă roșie sau o eșarfă, aceasta va schimba complet starea de spirit a întregii imagini.

O pereche de încălțăminte roșie este capabilă să vă transforme în cea mai frumoasă fată din localitate. Purtați roșu și nu vă temeți să vă evidențiați!