3 calități ale femeilor cu bun gust, în baza cărora le putem recunoaște imediat

Pentru a ieși în evidență nu este neapărat necesar să purtați culori aprinse și haine extravagante. O femeie bine îngrijită, îmbrăcată cu gust va atrage neapărat atenția.

Există păreri împărțite în privința gustului, unii susțin că acesta este înnăscut, alții susțin că se dezvoltă pe parcurs.

Să vedem în continuare care sunt calitățile femeilor cu bun gust.

Capacitatea de a combina.

Pentru aceasta este nevoie de o bună pregătire și de ingeniozitate. O femeie cu un simț estetic bine dezvoltat nu se teme să combine lucruri care, aparent, sunt incompatibile.

Pentru a învăța cum să combinați lucrurile, trebuie să vă analizați cu atenție silueta, să știți care sunt avantajele și dezavantajele acesteia.

Pe lângă aceasta este necesar să studiați cercul lui Itten, care vă va ajuta să combinați culorile între ele.

O altă idee bună ar fi să urmăriți postările bloggerilor de modă.

Moderație.

O femeie cu bun gust își alege cu mare atenție piesele vestimentare din garderobă, ea ține cont de stil, calitate și paletă de culori. O garderobă aleasă corect nu este neapărat scumpă și viceversa.

Ține cont de situație.

Aici este vorba despre ținute, parfum și machiaj. O femeie cu gust va respecta întotdeauna eticheta parfumului, știind când este cazul să se parfumeze și când este mai bine să se abțină. Va lăsa aromele dulci orientale doar pentru seară, iar în restul zilei va opta pentru arome proaspete.

Ea știe când și cum să se îmbrace, când merge la sală nu poartă încălțăminte cu tocuri înalte, iar la un picnic poartă doar haine comode.