28 idei de design în arta manichiurii – opțiunile mereu elegante și la modă!

Designul unghiilor în nuanțe de bej natural poate fi numit clasic. Se spune că bărbaților le plac foarte mult unghiile feminine, cu design fin. Ele sunt asociate cu feminitatea și frumusețea. Dar culorile roșii și negre îi resping, în ciuda faptului că sunt la modă. De asemenea, femeilor le place să admire culorile nobile și un design neutru, în loc de un nail art complicat. Pentru inspirația dvs, am adunat cele mai bune 28 de idei de manichiură aristocrată. Alegeți ceea ce vă place cel mai mult:

1.

Rețineți că decorul ce include pietre sau paiete rămâne relevant.

Pictura delicată în motive florale clasice – sunt prezentate tehnici suplimentare de design care arată bine cu nuanțele delicate. Puteți folosi tehnica “oglindă”, de păianjen sau autocolante la modă. Design-urile pot fi selectate atât cu un finisaj mat, cât și cu un finisaj lucios.

2.

3.

4.

Nu uitați că acum sunt relevante autocolantele din folie, de diverse forme geometrice sau dungi. Cu autocolante, cea mai simplă nuanță va arata original. În plus, sunt incredibil de practice, ceea ce este important pentru decor. Autocolantele în forme geometrice sau dungi, dar strălucitoare, se vor menține pe unghii până la următoarea corecție.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

“Nisipul” pulbere este o altă direcție la modă în design. Datorită acestor detalii mici, suprafața unghiilor va arăta mai catifelată. Arată foarte drăguț și confortabil, mai ales toamna și iarna.

18.

19.

20.

21.

De asemenea, la modă sunt diverse opțiuni de decor cu perle. Acest lucru s-a reflectat asupra tendințelor în designul unghiilor. Producătorii au lansat variante de “perle” rotunde pentru manichiură. Ele sunt perfect combinate cu paiete sau pietre mici.

Datorită faptului că, pe de o parte, o astfel de “perlă” este plată, ea se ține perfect pe unghii. Magic arată o astfel de opțiune de decorare dacă perla mai mare e înconjurată de perle mai mici. Acestea pot fi atât argintii, cât și aurii. Dacă vă plac combinațiile neobișnuite, puteți aplica nuanțe contrastante.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

Să fiți frumoase mereu!