28 de tunsori îndrăznețe și cum să alegeți cel mai bun look!

O nouă galerie și câteva sfaturi utile care vă vor ajuta să alegeți tunsoarea scurtă excelentă!

O tunsoare stilată și îngrijită este la fel de importantă ca o ținută frumoasă și niște accesorii moderne. Nu este atât de ușor să ținem pasul cu moda, întrucât aceasta este destul de schimbătoare. Uneori revin în modă tendințele retro, alteori se dă preferință aspectelor ultra moderne. Iar tunsorile scurte au pus stăpânire, în ultima vreme, pe cele mai renumite podiumuri din lume. Am menționat anterior faptul că tunsorile scurte ne oferă un look tineresc și îndrăzneț.

Pentru a obține tunsoarea perfectă este necesar să se țină neapărat cont de trăsăturile feței, de forma gâtului și de cea a umerilor.

1. 

În acest sezon, precum și în următorul vor fi în tendință tunsorile scurte, tinerești și lejere care, din fericire, se potrivesc tuturor.

Vă recomandăm să alegeți o tunsoare care se îngrijește și se aranjează ușor: breton, scări, șuvițe sau alte elemente care vă vor oferi o ușoară notă de neglijență aparentă, un look care, deși nu mai este nou, dar este întotdeauna capabil să vă ofere o notă de lejeritate și naturalețe.

În cele din urmă, nu uitați că scopul principal, atunci când alegeți o coafură nouă, este ca frizerul să țină cont de trăsăturile feței Dumneavoastră și să adapteze tunsoarea în dependență de acestea: să adauge volum acolo unde este necesar, să ajusteze lungimea etc.

Trebuie să vă găsiți un coafor de încredere, care să vă ajute să obțineți tunsoarea perfectă!

În ceea ce privește culorile, sfatul nostru este să alegeți cele mai moderne culori și tehnici de colorare a părului.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

Care dintre aceste tunsori și culori v-a plăcut cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!