28 de modele originale de manșete și mâneci, care ies în evidență.

O femeie adevărată va fi mereu îngrijită și preocupată de stilul și aspectul său. Femeile știu că orice ținută, e scoasă din anonimat de un element care atrage atenția și creează un efect uimitor.

Pe lângă accesoriile potrivite care înfrumusețează considerabil o ținută, croiala originală a mânecilor și a manșetelor vor da un aer sofisticat și cu siguranță veți atrage toate privirile. Cu puţină creativitate vă veți simți precum o vedetă.

Designerii propun mâneci și manșete interesante decorate cu broderie, nasturi sau mărgele, mâneci bufante, manșete înalte pe încheietură sau manșete cu volane, cu pliuri, cu încrețituri. Alegerile făcute vă vor conferi un stil elegant și unic.

Se poartă mult mânecile bufante, cât mai exagerate în umăr și apoi „strânse” în manșete. Cu cât este mai mare mâneca, cu atât ieşiți mai mult în evidenţă, dându-vă un aer sofisticat. Look-ul astfel format este impresionant şi stilat!

Vă propunem să admirați aceste modele uluitoare de manșete și mâneci:

1.

2. Croiala mânecii definește stilul unei femei.

3.

4. Manșetele înalte și strâmte și încrețite conferă grație și rafinament.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13. Mânecile supradimensionate ale salopetei o fac o piesă de rezistență.

14.

15.

16.

17.

18.

19. Mânecile 3/4 stil clopot cu volane vă vor transforma imediat într-o femeie plină de senzualitate.

20.

21.

22.

23. O rochie cu un aspect vaporos este întotdeauna o alegere potrivită şi, modelul cu mâneci de tip clopot vă vor avantaja.

24.

25.

26.

27.

28.

Eleganță înseamnă gust, grație, rafinament și stil, toate fiind trăsături ce se adaugă femeilor frumoase. Îndrăzniți să vă remarcați prin alegerea unui element care să fure toate privirile, și să ofere imaginii dvs o eleganță unică.