28 de idei reușite de tunsori Bob cu ceafa scurtă, actuale în 2020! 

Tunsoarea Bob este soluția perfectă pentru femeile de orice vârstă. Aceasta ajută la corectarea imperfecțiunilor unei anumite forme a feței, adaugă volum părului și are un avantaj imens – întinerește fața miraculos, face ca vârsta femeii să pară cu câțiva ani buni mai mică, decât cea din pașaport. Acest avantaj atrage majoritatea femeilor la tunsoarea Bob cu coroană scurtă. Dacă nu știți ce versiune a acestei tunsori să alegeți pentru dvs, astăzi drag cititor, echipa noastră vă oferă 28 de idei de tunsori scurte Bob, care sunt cele mai populare pentru anul 2020.

1.

Bob cu coroană scurtă și breton.

Dacă forma feței dvs este ovală sau triunghiulară, tunsoarea scurtă Bob, completată cu un breton stilat drept, cu siguranță, se va potrirvi frumos și va arăta elegant. Bretonul nu trebuie numaidecât să fie lung și dens. Ultimul timp, bretonul scurt cu șuvițe rărite câștigă în popularitate. Această soluție este perfectă pentru orice vârstă. În plus, va face imaginea mai atractivă și mai armonioasă.

2.

3.

4.

Bob cu coroană scurtă și breton asimetric.

Bretonul asimetric este perfect pentru doamnele cu o formă a feței rotundă sau pătrată. Bretonul asimetric alungește vizual fața, ceea ce este o excelentă realizare pentru femeile cu formele feței prezentate. Iar dacă adăugați bretonul asimetric la o tunsoare precum Bob scurt, imaginea dvs va arăta mai armonioasă și mai proaspătă.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Bob scurt cu breton alungit.

Bretonele alungite funcționează bine cu orice formă a feței. Deci, orice femeie poate încerca o realizare a bretonului alungit în imagine, fie fața triunghiulară, fie ovală, fie rotundă sau pătrată. Bretonele alungite, împerecheate cu tunsoarea scurtă Bob vor face look-ul dvs și mai expresiv și memorabil. O astfel de tunsoare este potrivită pentru femei cu orice siluetă și vârstă. Pentru a realiza coafura și mai interesantă, diluați-o cu niște șuvițe cu ajutorul tehnicii Balayage, tehnica Americană sau Ombre.

12.

13.

14.

15.

Bob cu coroană scurtă, fără breton.

Așadar, dacă doriți să ieșiți în evidență și să vă subliniați frumusețea dvs, alegeți formidabila tunsoare Bob cu coroană scurtă, care a devenit incredibil de populară.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

Sperăm să găsiți o coafură printre aceste modele, care vă va inspira la o transformare magică!

Să fiți frumoase întotdeauna!

Scrieți-ne impresiile dvs în comentarii. Așteptăm cu drag.