27 ținute senzaționale în stil clasic potrivite pentru orice sezon!

Stilul clasic este definit prin simplitate, rafinament, feminitate și eleganță! Din acest motiv, femeile din întreaga lume preferă să combine elementele clasice în ținutele lor. Și chiar dacă în viața de zi cu zi purtați ținute mai originale din alte stiluri, la serviciu trebuie să respectați codul vestimentar și să vă îmbrăcați mai sobru.

Articolele vestimentare urmează linia corpului, dar nu sunt mulate sau transparente. Stilul clasic se distinge printr-o gamă cromatică delicată, unde predomină culorile neutre. Îmbrăcămintea se confecționează din țesături fine și nobile.

Stilului clasic îi este asociat un machiaj simplu, natural, o manichiură minimalistă, fără exagerări. Deși mulți îl consideră un stil prea cuminte și conservator sau chiar plictisitor, are un farmec inegalabil.

Vestimentația clasică nu se demodează niciodată, demonstrând că poate persista de-a lungul anilor. Pentru a alege mai ușor ținutele în stil clasic, vă prezentăm o colecție de ținute superbe care cu siguranță vor fi pe placul tuturor fashiniostelor.

1.

2. Femeia care adoptă acest stil vestimentar are o imagine cuminte, conservatoare, dar totodată este atrăgătoare și rafinată.

3. Hainele acestui stil sunt feminine, naturale și elegante.

4.

5.

6.

7.

8.

9. Accesoriile simple, cum ar fi bijuterii mici sunt un must have în garderoba clasică.

10.

11. Adăugați o pată de culoare în ținuta neutră. Alegeți o poșetă care iese în evidenţă din restul pieselor neutre.

12.

13. Stilul respectiv avantajează inclusiv femeile plinuțe.

14.

15. Combinați ținuta rigidă cu o curea, care vă scoate în evidenţă formele feminine.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24. Ceasul este un accesoriu foarte important în completarea unei ținute clasice.

25.

26.

27. Un colier gros conferă un aer modern ținutei rigide.

Se potrivește stilului dvs de viaţă?