27 de ținute feminine și sofisticate în stilul Ladylike

Dacă doriți să aveți un look sofisticat și feminin, să creați niște ținute romantice de neuitat, atunci încercați stilul Ladylike. Fondatorul acestui stil este Christian Dior, care l-a prezentat publicului larg în anii 40. Toate colecțiile sale se bazează pe feminitate, armonie și rafinament.

Acest stil elegant are la bază rochii și fuste, pantalonii apar foarte rar, sunt din stofe fine și doar în combinație cu un top foarte delicat. Acest stil se deosebește prin evidențierea taliei.

În ceea ce privește lungimea, predomină fustele și rochiile midi. Stilul dat se bazează pe frumusețea și simplitatea femeii. Piesele vestimentare sunt realizate exclusiv din stofe scumpe și de calitate, potrivite atât pentru ținutele de fiecare zi, cât și pentru diferite evenimente.

Pantofii perfecți pentru aceste ținute sunt, cu siguranță, cu tocuri. Este obligatoriu să folosiți accesorii, precum pălării, gentuțe și mănuși. Culorile pastelate sunt preferatele acestui stil elegant. Dacă doriți să adăugați și mai mult farmec imaginii Dumneavoastră, atunci alegeți haine în culoarea ochilor sau indigo,c are se combină perfect cu nuanțele pastelate. Purtați accesorii și bijuterii, dar cu moderație. Dacă ținuta are culori aprinse, ar trebui să încercați să o echilibrați cu accesorii simple.

Vă prezentăm în continuare 27 de ținute feminine în stilul Lady Like.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

Nu uitați să vă păstrați feminitatea, punându-vă în evidență atuurile. Optați pentru simplitate, iar hainele alese perfect și atitudinea Dumneavoastră vor trezi, cu siguranță, admirația celor din jur!

Încercați acest stil, care vă va ajuta să obțineți un look feminin, romantic și grațios.

Ce părere aveți despre acest stil vestimentar? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!