27 de idei însoțite de schițele lor pentru a meșteri șifonierul visurilor tale. Sunt încântat de Nr. 9!

În prezent dulapurile de tip dressing sunt cele mai populare elemente dintr-un interior modern. Nu este de mirare, deoarece cu ajutorul lor puteți economisi foarte mult spațiu, puteți înfrumuseța camera și ordona hainele. Iar pentru apartamentele mici acestea sunt o adevărată invenție!

La moment sunt în proces de renovare a apartamentului și a venit timpul să aleg un șifonier nou pentru dormitor. Mereu mi-am dorit să am o cameră separată pentru haine în care să încapă tot, absolut tot. Astfel încât rochiile, încălțămintea, hainele de exterior și cearșafurile să fie toate într-o cameră. Dacă mai încap și sacul de dormit și schiurile, va fi perfect.

Însă apartamentele moderne nu sunt concepute cu un asemenea spațiu pentru garderoba femeilor. Totuși, există o soluție – dulapul de tip dressing.

Dressing dulap pe colț cu uși glisante pentru dormitor

Dulapul de tip dressing oferă mai mult spațiu de depozitare. Plus ușile glisante nu vor mai lovi patul sau mobila.

Dormitorul este zona de odihnă, liniște și relaxare, unde nu trebuie să existe nimic în plus. Montarea unui dulap de tip dressing cu uși glisante va elibera spațiul și veți putea ordona lucrurile. Astfel veți putea savura liniștea unui dormitor confortabil.

În continuare vă prezentăm un șir de idei de dulapuri însoțite de proiectele acestora.

Inspirați-vă!

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10.  

11. 

12. 

13. 

14. 

15. 

16. 

17. 

18.

19.

20.

21.

22. 

23.

24.

Ați ales deja varianta preferată?