27 de coafuri noi pentru părul scurt și mediu care nu trebuie ratate!

Să revenim la fantasticul bob: tunsoarea perfectă pentru cele mai moderne femei!

Tunsoarea bob este una dintre cele mai comode deoarece se aranjează destul de ușor, se potrivește aproape oricărui tip de păr sau de față și, în general, nu necesită o îngrijire deosebită și poate fi apreciată pentru versatilitatea sa incredibilă: un detaliu care le va permite tuturor persoanelor care preferă această tunsoare să arate diferit în fiecare zi. Acestea ar putea fi motivele pentru care tunsoarea bob este, de mai bine de un secol, preferata multor doamne și domnișoare.

Cum se poartă tunsoarea bob.

Printre numeroasele alternative pe care am avut ocazia să le analizăm în ultimele luni, una dintre cele mai tentante pare să fie bobul cu bucle lejere: o coafură fină și frumoasă. Un alt detaliu este lungimea, care nu mai este deja până la nivelul bărbiei, dar ajunge până la nivelul gâtului.

Tunsoarea bob se potrivește tuturor femeilor. 

Datorită lungimii și a versatilității sale, bobul poate este o tunsoare perfectă atât pentru doamnele cu părul des și gros la fir cât și pentru cele cu părul mai fin. În timp ce lungimea depinde de preferințele Dumneavoastră. O unică recomandare ar fi să fiți atente la lungimea gâtului: dacă aveți gâtul nu prea lung, ar fi bine să încercați un bob scurt, dacă aveți gâtul lung, atunci și părul poate fi lăsat mai lung.

Tunsoarea bob în funcție de trăsăturile feței. 

Această tunsoare se realizează în funcție de trăsăturile individuale ale feței: aceasta ne va scoate în evidență atuurile și ne va ascunde unele mici imperfecțiuni.

Vă propunem, în continuare, mai multe coafuri care sperăm că vă vor ajuta să vă găsiți coafura perfectă!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.