26 de modele elegante de manichiură pentru sezonul rece

O manichiură la modă ne ajută să atragem atenția celorlalți, își exprimă individualitatea și feminitatea, iar o manichiură simplă este elegantă și spectaculoasă.

Luna octombrie este, probabil, luna preferată a tuturor fashionistelor, deoarece vremea de afară ne permite să alegem o manichiură elegantă pe care să o combinăm cu succes cu diferite tipuri de accesorii, manichiura fiind un punct de reper în orice ținută.

Am colectat, special pentru Dumneavoastră, mai multe opțiuni care, sperăm, să vă placă.

1. Manichiură frumoasă este un element important pentru aspectul nostru de zi cu zi.

2. Culorile pastel sunt alegerea perfectă pentru orice ocazie.

3. Alegeți un decor minimalist pentru a vă scoate manichiura din anonimat.

4. Unghiile feminine ne conferă o notă de eleganță și stil. 

5. Acest model de manichiură va fura, cu siguranță, privirile celor din jur.

6. Un model foarte original. 

7. 

8.

9.

10.

11.

12. Manichiura în tonuri neutre va arăta nu doar elegant, dar este și o opțiune la modă.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

Îngrijirea unghiilor este foarte importantă în rutina oricărei femei. Fie că ați ales să vă faceți manichiura acasă, fie la salon, trebuie să știți care sunt tendințele și culoarea acestei toamne pentru a fi mereu în pas cu noile tendințe: culoarea de unghii pentru toamna anului 2019 este maro, nuanță ciocolatie, iar tonurile precum camel și ocru sunt perfecte pentru fashionistele care aleg să meargă pe un stil mai clasic. O altă variantă în noile tendințe este și culoarea gri sau verde, în timp ce culorile pastelate și cele clasice nu se vor demoda niciodată.

Care dintre aceste modele v-a plăcut cel mai mult și ați dori să-l încercați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!