26 de coafuri scurte ușor de pieptănat!

Tunsorile scurte sunt unul dintre subiectele noastre preferate și, cu siguranță, aceste tunsori sunt preferatele fashionistelor de toate vârstele deoarece se îngrijesc și se piaptănă ușor, se adaptează ușor trăsăturilor feței și sunt perfecte pentru orice situație.

Tunsoarea Pixie revine din nou în tendințe. Contrar aparențelor, este o coafură feminină, comodă și care se poate transforma dintr-o coafură elegantă în una îndrăzneață.

Pe lângă Pixie, mai este la modă și tunsoarea Garçon, care este o tunsoare mereu actuală și foarte populară. Cel mai bine se potrivește doamnelor uscățive, cu trăsături fine ale feții. O tunsoare Garçon efectuată corect adaugă eleganță și rafinament imaginii Dvs.

Culorile perfecte pentru tunsorile scurte.

Chiar dacă unele persoane consideră că tehnicile moderne de colorare sunt doar pentru părul mediu sau lung, la momentul actual nu mai există asemenea restricții, puteți alege orice tehnică, indiferent de coafură și lungimea părului. Nu ezitați, încercați o culoare nouă care, cu siguranță, va fi apreciată.

Puteți alege niște nuanțe deschise, care să vă împrospăteze look-ul, precum și niște nuanțe pastelate sau unele neobișnuite, care să vă scoată din anonimat.

În ultima vreme câștigă din ce în ce mai mult teren nuanțele îndrăznețe de la roz la verde, de la albastru la fucsia.

Vă propunem în continuare câteva modele de tunsori și culori care vă vor ajuta să o alegeți pe cea care vi se va potrivi perfect.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

O sfat util: dacă doriți să faceți o schimbare de imagine, ar trebui să mergeți la un stilist profesionist.

Vă plac tunsorile scurte? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!