25 opțiuni elegante și moderne de manichiură franceză, actuale în 2020!

Manichiura franceză este o baghetă magică a stilului dvs! Tema ”Femeile și Parisul” ascunde atât de multe speranțe, fantezii, o adevărată și reală poezie a vieții. Astăzi, drag cititor, vă prezentăm o mulțime de idei de manichiură franceză. Încercați să simțiți Parisul mai aproape de dvs! Paris – un oraș cu o frumusețe și inspirație de secole.

Chiar dacă manichiura franțuzească nu-și are originea în Franța, anume franțuzoaicele au îndrăgit-o. Cu toate acestea anume ele iarăși ne-au reamintit – ce putere imensă are dragostea feminină și afecțiunea față de ceva. Femeile noastre sunt, de asemenea pasionate de manichiura franceză – de la clasic, până la cel mai îndrăzneț.

Astăzi, drag cititor, colecția noastră de manichiură franceză este generoasă, pentru cele mai incredibile transformări ale modestului ”french”.

O manichiură frumoasă este absolut necesară pentru imaginea oricărei femei, care dorește să fie remarcată prin stil, grație și delicatețe. Fie că aveți un stil clasic, nonconformist sau jucăuș, echipa noastră vă prezintă în acest articol o variație a modelului clasic de manichiură: Stil French. Acesta poate fi adaptat în funcție de personalitatea dvs. Rezultatul va fi uimitor și încântător.

1. Totul este permis: puteți adăuga flori, inimi ori alte simboluri care vor da un plus de frumusețe manichiurii dvs.

2. Dacă sunteți o fire mai extravagantă, atunci strasurile vor fi alegerea ideală pentru dvs! Adaugați câteva piese de decor pe o manichiură french, iar rezultatul îi va uimi pe toți!

3.

4.

5.

6.

7. Simplu, dar de efect. Această caracteristică a cucerit inimile tuturor femeilor!

8.

9. Pentru ca manichiura dvs french să iasă din tipare, adaugă-ți un mic detaliu pe una dintre unghii.

10.

11.

12.

13. Cine a zis că o manichiură french trebuie să se limiteze cu dungi drepte?

14. Îndrăzniți să duceți french-ul mai departe și să-l personalizați așa cum doriți dvs?

15.

16.

17. Să nu uităm nici de culorile metalice, care pot fi folosite cu succes într-o manichiură stil french.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Da, poate fi și așa! Manichiura franceză multilaterală și diversă! Orice model de unghii french are un efect Wow!

Dvs vă place manichiura franceză? Așteptăm comentariile cu drag.