25 modele elegante de nail-art, perfecte pentru toamna anului 2020

Toamna se apropie cu pași rapizi și manichiura va deveni un pic mai misterioasă, îndrăzneață și diversă, rămânând totuși elegantă și feminină. Noile tendințe în manichiură întruchipează anume această dorință. Femeilor le plac schimbările și transformările plăcute, fie aceasta o coafură sau manichiură. Cu manichiura totul e simplu. Vă prezentăm astăzi, drag cititor, o nouă selecție de design superb în materie de nail-art, pentru toamna anului 2020. Vă invităm să o admirăm împreună.

1.

De regulă, femeile moderne, fac manichiura la fiecare 2-3 săptămâni. Experții adesea recomandă ca această procedură să fie realizată nu mai des de o dată în 3 săptămâni, în primul rând din cauza acțiunii asupra organismului nostru. Nu vorbim despre aspectul estetic. Deci, dacă decideți să mergeți la un maestru iscusit în manichiură, faceți-o la timp și cu plăcere.

2.

Oja în culorile deschise oferă mâinilor un aspect bine îngrijit și accentuează feminitatea. O astfel de gamă delicată de nuanțe este potrivită pentru orice doamnă sau domnișoară, căreia nu-i place manichiura în culori aprinse sau alege un design de zi cu zi. Acest tip de manichiură are un desen elegant, ca o amintire a verii, cu o umbră ușoară a unei flori frumoase.

3.

Dacă acordați o mare atenție unghiilor dvs, atunci trebuie neapărat să cunoașteți despre noile tendințe în materie de manichiură. Veți descoperi diverse modele simpatice, care vă plac mai mult la nivel teoretic decât cel practic, dar și modele fine și elegante care se vor potrivi perfect pentru orice ocazii sau chiar și pentru zilele petrecute la birou.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11. 

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18. 

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Să fiți frumoase mereu!